torstai 19. tammikuuta 2017

Verkkokauppa MaxPlay - sisältää alekoodin!

Joko tunnet MaxPlayn, verkkokaupan joka myy kaikenlaista pientä, kivaa ja tarpeellista lapsiperheelle? Jos tunnet, hyppää suoraan postauksen loppuun ja lähde ostoksille alekoodin myötä. Mikäli taas, et, kannattaa lukea eteenpäin.


MaxPlay on vuonna 2011 perustettu verkkokauppa, jossa myydään etupäässä piensisustustuotteita, kuten Pixistuffin ja Knobblyn hauskoja seinäkoukkuja, Familyroomin suloisia sisustustarroja ja KG Designin silikonituotteita, mutta myös Stokken suosittuja Playtray-tarjottimia. Olin itse käynyt monesti kaupan sivuilla jo ennen yhteistyötä liikkeen kanssa ja ihastellut ennen muuta yhtä tuotetta. Sillä mikä olisikaan meidän taloutemme pienelle Batman-fanille osuvampi yksityiskohta huoneeseen kuin Batman-aiheiset seinäkoukut.


Vastaanotin MaxPlayltä ensin yhden Pixistuffin valmistaman Batman-seinäkoukun. Valitettavasti se oli kuitenkin ottanut osumaa itseensä postituksessa ollessaan, tämä näkyy alla olevasta kuvasta. Tarjouduin palauttamaan koukun, mutta niin ei tarvinnut tehdä, sen sijaan sain pian postissa kotiin toisen ehjän ja siistin Batmanin. Erinomaista asiakaspalvelua, joka tänä päivänä ei valitettavasti ole itsestäänselvyys.


Ajattelin ensin, että molemmat pojat saisivat yhden koukun omaan huoneeseensa. Ne kuitenkin vaikuttavat toimivan paremmin yhdessä parina ja näin päädyimme laittamaan molemmat kuopuksen, eli tuon Batman-fanin huoneeseen. Paikka valittiin niin, että lapsi saa itse ripustettua koukkuihin tavaroita. Paketissa tulee mukana myös proput, joten asennus on vaivaton.Äidin laittama slipoveri sai fudut ja kuopuksen huppari löysi tiensä odottamaan seuraavaa eskaripäivää. Lapsi iloitsi huoneensa uudesta sisustuselementistä kovasti, niin myös minä.
Ilokseni saan tarjota teille kaikille alekoodin MaxPlayn verkkokauppaan. Koodilla ERIKSSON saat -15 prosenttia alennusta koko verkkokaupan valikoimasta ajalla 19.1 - 21.1.2017. Ostoksille pääset tästä


Tuotteet saatu yhteistyössä MaxPlayn kanssa. 

3 kommenttia:

 1. Onpa hauskat naulakot! Uskaltaisikohan verkkokaupassa käydä katselemassa, mitä muuta on tarjolla. Meillä on muutto kuukauden päästä ja vielä ei saisi ostella mitään uutta. Näissä nykyisissä romppeissa riittää pakkaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, alekoodi on voimassa vielä tämän päivän loppuun. :)

   Poista
 2. Onpa hauskat naulakot! Uskaltaisikohan verkkokaupassa käydä katselemassa, mitä muuta on tarjolla. Meillä on muutto kuukauden päästä ja vielä ei saisi ostella mitään uutta. Näissä nykyisissä romppeissa riittää pakkaamista.

  VastaaPoista