maanantai 30. marraskuuta 2015

Black Friday & Cyber Monday

Tuntuuko teistä muista, että alennusmyynnit ovat menettäneet merkityksensä. Ennen oli joulu- ja juhannusalet ja siihen päälle Hullut Päivät. Nykyään mistään ei tarvitse maksaa täyttä hintaa, sen kun odottelee hieman ja taas tupsahtaa alennuskoodi sähköpostiin. Maailmassa on liikaa tavaraa. No mutta, koska lasteni täytyy jatkossakin pukeutua, on toki järkevää käyttää näitä alennuksia hyväkseen ja tilata seuraavaa koko jemmaan odottamaan. Erityisesti kunnollinen ulkovaatetus maksaa hunajaa ja jo kolmannes hinnasta pois on hyvä diili. 

Esikoiselle hankin todennäköisesti ensi syksyksi Reimatecin farkkukankaan tyylisen välikausitakin ja sen kaveriksi Molon housut. En tiedä yhtään kuinka kauan koululainen suostuu aamuisin ulkohousut pukemaan, nyt on jo hivenen nihkeää. Pihalla ja partiossa niitä kuitenkin tarvitaan. 



Esikoisella koko tämän syksyn ahkerassa käytössä ollut Pomp de Luxin kevytuntsikka on ollut ihan paras hankinta pitkään aikaan. Niinpä seuraavaa kokoa tulemaan ja samanlainen myös kuopukselle. Esikoisella on nyt tuo kaunis petroolin sävyinen takki ja seuraavaksi tulossa on tummaa sinistä. Petrooliin puolestaan tulee pukeutumaan kuopus.



Sitten vielä vähän villaa alle. Olen villauskovainen, fleece on mielestäni vain kehno korvike. Pojat ovat käyttäneet heille pari kuukautta sitten ostamiani merinovillaisia kerrastoja jatkuvasti kotona, joten nyt ostin toiset molemmille. Esikoiselle harmaata, kuopukselle tähtiä, yksi esikoiselle ulkoiluun ja kuopukselle päiväkodissa säilytettäväksi. Toisen voi sitten pukea päälle kotona, kun oikein viluttaa. 

Enää ei puutu kuin uudet talvipipot molemmille. Tulevat varmaan joku päivä vastaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti