keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Makuuhuoneen viimeiset viilaukset

No nyt se on valmis! Sain maanantaina vihdoin ja viimein noudettua verhot ompelijalta lyhennyksestä ja ripustin samantien paikoilleen. Ja kyllä, ainakin omaan silmääni verhot tuovat kaivattua pehmeyttä huoneeseen. Parempi näin kuin ilman. 


Lipaston uudet nupit olivat sitten heräteostos Zarasta. Ei vanhoissakaan mitään varsinaista vikaa ollut, ei sillä. Ruuvasin eilen illalla vanhat pois ja uudet tilalle ja pyysin miehen ihailemaan. Olimme molemmat sitä mieltä, että hyvä kun ostettiin. Lipastosta näkee hyvin mitä valkoinen maali ja uudet vetimet saavat aikaan. Alkujaan huonekalu oli tosiaan puunvärinen, puisilla pyöreillä nupeilla. Tuollaista hentoa koristekuviota muuten jyhkeissä vetimissä.


Lipasto on puhtaanvalkoinen, samaten tapetin raidat. Verhot ovat luonnonvalkoista silkkiä ja parketti valkomattalakattu. Mietin riitelevätkö eri valkoisen sävyt keskenään, mutta onneksi eivät.


Täällä on hyvä nukkua. 


4 kommenttia:

 1. Tyylikäs, hyvässä mielessä hotellimainen ja ylellinen tunnelma. Lipaston muodonmuutos on oikein onnistunut. Kauniita unia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin nukutti aina viiteen saakka, jolloin uni katosi. Onneksi Hesari löytyi jo eteisestä!

   Poista
 2. Tosi ihana makkari, oikein tyylikäs ja kodikas. Lipasto on ihana. Meilläkin vielä makkarin laitto kesken osittain, maton ostoa ja taulujen ripustelua seinille sit se olis valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lipasto oli niin löytö, Ikeasta 99 euroa. Tuo hyvin lisätilaa vaatesäilytykseen.

   Poista