sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Vauvanhuone vuosia sitten

Trip down the memory lane. Tällainen huone odotti esikoista reilut kuusi vuotta takaperin. Vanha koti ja vanhat huoneet, lautalattiat ja ikkunalaudat. Maitokahvia, haaleita ja lempeitä sävyjä, vaaleansinistä ja valkoista. Vauvamaista ja suloista.







Ja tällainen tyyppi sinne sitten muutti. 


Meillä käynnistellään operaatiota "omat huoneet ipanoille" ja olen eilisen illan viettänyt googlaillen sopivia värisävyjä ja verhokankaita. Pikkuhiljaa edetään, mutta sisustussuunnitelmat ovat tietysti jo valmiit!


6 kommenttia:

  1. Olisi kiva lukea postausta teidän vauvatavaroista. Minkälaiset vaunut, kaukalo yms. Oli. Mutta ymmärrän jos aihe ei enää niin kiinnosta kun lapset ovat kasvaneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä voin sellaisen tehdä. Mukava muistella niitä aikoja ja millaisia vaunuja meillä oli jne. :)

      Poista
  2. Söpö huone ja sen asukas. :-) Meillä oli omat huoneet-projekti viime vuonna. Työhuoneen tyhjennys taisi olla se suuritöisin osuus projektissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en myöskään odota innolla sitä, kun aletaan tyhjentää seinän mitalta kirjahyllyjä ja koota uudelleen olohuoneen puolelle. Hiki jo ajatellessa!

      Poista
  3. Mä taidan mennä ns. väärään suuntaan kun aloitin jo ennen joulua projektin "pojat samaan huoneeseen". Kuopus on tähän asti nukkunut meidän harrastehuoneen nurkassa ja esikoinen tosi isossa ja lähes kalustamattomassa huoneessa. Sitten päätin, että kokeillaan yhteisnukkumista ja sisustetaan huone kivaksi. Seuraavana päivänä soitin puusepälle ja setä kävi mittaamassa seinän kierouden (kiva asua vanhassa ja kierossa talossa kun standardi ei pysy seinällä) ja suunnittelimme säilytyskalusteen. Tori.fi:stä olen haalinut koulu-teemaan sopivia sisustusjuttuja ja konehalliin onkin ilmaantunut hiontaverstas. Mä taidan seuraavaksi perustaa sinne myös maalauslinjan, koska jonossa olisi jo pari talonpoikaistuolia, pulpetti ja iso vanha lipasto. Huoneen seinälle ripustellaan vanhanaikainen helmitaulu ja pieni liitutaulu ja miehen vanhan karttapallonkin sain toimimaan. Se toimittakoon yölampun virkaa. Verhotiluksen valmistumista odottelin jo viime viikolla, mutta eipä sillä ole vielä kiire kun maalaushommat on kesken. Sopiva matto pitäisi vielä löytää.

    fusi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin ajatellut pitää pojat samassa huoneessa siihen saakka, että esikoinen aloittaa koulun. Nyt kuitenkin tuntuu järkevältä toteuttaa muutos jo aikaisemmin unirauhan vuoksi ja esikoisen pyynnöstä. Kuopus on mestari häiritsemään veljensä unia. Kun ei itse halua nukkua, niin miksi leikkikaveri muka nukkuisi. :P

      Teidän koulutyylinen huone kuulostaa tosi kivalta!

      Poista