keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Master bedroom

Ei ehkä niin master, mutta bedroom joka tapauksessa! Meidän makuuhuoneemme muuttaa siis poikien entiseen huoneeseen, jossa on eniten kaappitilaa erityisesti henkarivaatteille. Kalusteet ja tekstiilit siirtyvät sellaisinaan, ainoastaan maalia tai tapettia on laitettava.


Meillä on koko tämän muutoksen johtavana ajatuksena pärjätä mahdollisimman pitkälle jo olemassa olevilla huonekaluilla ja tekstiileillä. Uutta hankitaan niin vähän kuin mahdollista, vain välttämättömät. Näin myös meidän makuuhuoneessamme on jo oikeastaan kaikki tarvittava. Sänky sekä vaaleanharmaa sängynpääty, valkoiset yöpöydät ja lamput mustilla varjostimilla. Harmaa-valkosävyinen matto sekä valkoiset silkkiverhot. Nurkkaan tuoli vihertävällä verhoilulla.


Se seinä, jota vasten sänkymme pääty tulee, on tällä hetkellä maalattu poikien valtakunnassa harmaansinisellä värillä. Ehdotin miehelle, että nyt voisi olla tapetoinnin paikka, säästyisimme monelta maalikerrokselta yrittäessämme saada tummahkoa sävyä peittoon valkoisella. Minä nimittäin pidän erittäin paljon ihan valkoisista seinistä ja valkoisen eri sävyistä kotonani. Mutta ehkä tässä olisi nyt tilaisuus kokeilla jotain uutta. 

Vaihtoehtoja on muutama. Nämä Sandbergin tapetit Fredrika ja Magnus ovat olleet mieleeni jo aiemmin. Pidän selkeästä raitakuviosta ja vahvoista väreistä. Tällaisella valinnalla huoneeseen tulisi ryhtiä ja ytyä.


Kuvat: sandberg.se

Todennäköisesti päädymme kuitenkin Harlequinin tapettiin nimeltään Elite. Tässä viehättää hienostuneempi tyyli ja sävyt ovat juuri eikä melkein huoneen muihin kalusteisiin ja väreihin. 



Kuva: ukwallpaper.co.uk

Mies oli myös alemman kannalla ja luulen, että sitä me valitsemme. Vedenvihreä sopii tuolin verhoilukankaaseen ja raidat esimerkiksi seinälle sängynpäädyn ylle tuleviin tapettitauluihin. Muut seinät jäävät valkoisiksi kuten nytkin ovat. 

Tuli tosin juuri tätä kirjoittaessani mieleen, että paljonkohan tuo mahtaa maksaa. No, murehdin sitä sitten, kun lähden tapettiostoksille. Sitä ennen jatkan vaatekaappien sisällön kiikuttamista huoneeesta ja kaapista toiseen.  

4 kommenttia:

  1. Yöpöytiin ihastuin. Mistähän mahtavat olla peräisin?

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, sisustussuunnitelmia! Mä oon teidän äidin kanssa samoilla linjoilla ja tällä vauhdilla ollaan varmasti valmiita pääsiäisenä. Tuo alin tapetti on kaunis ja sopisi tosi hienosti tuolin kanssa, ääni siis sille vaikka sitä ei edes pyydetty. Heh! Mun näytöllä yksi raidoista näyttää harmaalta eli se sitoisi sängynpäätyä ja mattoakin yhteen. Ei kait tapetti hintaan kaadu, sitähän tulee vain yhdelle seinälle ja muut kalusteet on niin kauniita ettei kannata vaihtaa.

    Mä odotan perjantaita ja puusepää...

    fusi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo yksi raita on harmaa, sopinee oikein hyvin muihin kalusteisiin tosiaan. Ei se hintaan kaadu, mutta olisi kiva tietää edes hintaluokkaa. Täytyy käydä kysymässä, sillähän se selviää.

      P.S. Täällä on kammottava kaaos, sillä mä olen vauhdissa. Vaatekaappien sisällöt kannettu uusille paikoilleen ja nyt odotan miestä kantoavuksi. Se tulee niin yllättymään, kun tulee kotiin. En ole ihan varma onko yllätys positiivinen. :D

      Poista