torstai 13. kesäkuuta 2013

Pienen olkalaukun himo

Tämä on taas ihan "didn't see that coming" -osastoa. Olen aina ollut isojen laukkujen kannattaja. Tavaraa riittää ja sitä on mukana melkoisesti olkoonkin, että matkoille onnistun yleensä pakkaamaan todella kompaktisti ja tilaa säästävästi. Tavallisella kaupunkireissulla sieltä laukun uumenista sitten löytyy kaikenlaista. Esimerkiksi pikkuauto tai pari. 

Ykskaks ja yllättäen olen huomannut kaivanneeni muutamaan kertaan jotain pienempää laukkua. Esimerkiksi silloin, kun olen menossa hakemaan lapsia päiväkodista ja mukaan tarvittaisiin silmälasien lisäksi aurinkolasit matkaa varten. Ja tietysti avaimet sekä puhelin. Harvoin jaksan ottaa varsinaista isoa käsilaukkua tuollaiselle matkalle mukaan, joten tungen tavaraa taskuihin. Tai kun menen piipahtamaan kirjastossa tai postissa. Mitään välimuotoa kaapistani ei nimittäin löydy, se on valittava joko Neverfull tai iltalaukku, näin kärjistäen. 

Tämä Mulberryn Lily olisi aika ihana. Mutta kallis ottaen huomioon, etten tiedä kuinka paljon käyttöä oikeasti tällaiselle laukulle tulee. Helppokin tuo olisi olkahihnan ansiosta. 

Kuva: net-a-porter.com

Laitetaan hautumaan. Kun ei tässä sentään missään Alepan muovikassissa tavaroita nytkään tarvitse kuljetella. Tätä täytyy siis punnita osastolla tarve - halu. Yleensä näissä on homma tupannut kääntymään jälkimmäisen puoleen.



10 kommenttia:

  1. Mä olen tässä jo muutaman viikon halunnut tai oikeastaan jo himoinnut Saint Laurentin Chyc cluthcia. Kerran se oli jo tilauksessa ja napin painalluksen päässä matkalla kohti kotiosoitetta, mutta ei. Lilya olen harkinnut muutaman vuoden, mutta ei. Tänään oli Brandoksen ostoskorissa kolmet kengät, mutta ei. LV:lta odotan yhtä laukkua tulevaksi myyntiin heinäkuussa, mutta voin jo arvata kuinka siinäkin käy. Mua on alkanut vaivaamaan ihme pihiys. Aikaisemmin ei ollut minkään näköisiä omantunnontuskia laittaa tilauksia menemään tai kantaa kalliitakin ostoksia kassalle. Nyt aina viime hetkellä mielen valtaa ajatus, että tarvitsenko todella kun päivät olen lasten kanssa kotona ja pitäisikö sittenkin vain ostaa niitä todella tarpeellisia (ja todella tylsiä) kotivaatteita. Kauniimmille kengille ja laukuille on niin vähän tarvetta tässä elämäntilanteesa. Miksi ei vain voi joskus piristää omaa arkea jollakin kivalla ostoksella??? Mun pitäisi muutenkin laittaa koko vaatekaappi uusiksi kun ei tämä vartalo enää muutu "ennen lapsia"-kokoon. Turhaan mä niitä pieniä vaatteita säilön ja aina tulee kurja olo kun yrittää niitä väkisin päällensä vääntää, tietenkin juuri silloin kun pitäisi lähteä jonnekin. Mä tarvitsisin jonkun yllyttämään hullua ja shoppailupäivän makutuomarilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiedän yhden superhyvän yllyttäjän: mun äiti. :D Mä olen kanssa aika hyvä. ;) Ei muuta kun tännepäin!

      Poista
  2. Lily on ihana <3 En vaan millään järkisyyllä voisi perustella itselleni x:nnen merkkilaukun ostoa ja mukamas ei ole varaa tehdä porrasremonttia;) Juuri tuon värin minäkin valitsisin :) terkuin Heini:)

    VastaaPoista
  3. Mä ihastuin perhevapailla pikkulaukkuihin. Vaunuissa hoitolaukussa kulki kaikki isommat rojut, mutta en halunnut laittaa rahoja, avaimia ja kännykkää kärryjen kyytiin. Ostin itselleni vauvalahjaksi Marc by Marcilta Percyn ja se on llut ihan ykkösvalinta. Nyt itseasiassa se kulkee mulla usein mukana isomman kassin ohessa, koska sen voi tarvittarssa sujauttaa shopperiin, mutta sitten taas lounaalle ei tarvitse ottaa koko omaisuutta mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyllä harkita tarkkaan, jos investoisi (varsinkin Lilyn hinnan osalta kyseessä on todellakin investointi!) pieneen veskaan. Kyllä se kätevä olisi. Mulla ei muuten ole koskaan ollut hoitolaukkua. Olen laittanut vaipat, maidot, vaihtovaatteet sun muut aina vaan omaan käsilaukkuuni. Ne kun ovat olleet mallia jumbo, niin hyvin on mahtunut!

      Poista
  4. Lily on ihana, minulla on se toisensävyinen ruskea, sekin on ihana ja osoitti juuri kätevyytensä kaupunkilomalla. Päivällä se toimi crossbodyna ja illalla olkahihna tuplana iltalaukkuna. Huippua, kun selvisin näin vähemmällä laukkumäärällä matkalla :). Joten täältä vähän yllytystä näin viikonlopun kunniaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulberryn pre-salen linkki tupsahti juuri sähköpostiin, onneksi siellä ei ollut pienistä olkalaukuista mitään hinnaltaan ja väriltään juuri passelia. Jatkan siis harkintaa ja säästän rahoja vielä. ;)

      Poista
  5. Terveisiä Amerikasta! Shoppailin paljon ja ehkä jopa lähes liikaa ja löysin juuri minuntyylisen laukun DKNY.ltä. Erityisesti hinta oli erittäin mielyttävä.

    Paluulennolla otin laukun käyttöön, laitoin laukkuun kotiavaimet, lompakon, passit, eli painoi, mutta ei hirveesti. Laukku oli aivan kamala !!! Siinä on vst metallihihna ja laukku painoi todella ikävästi. Koska olin aikaisemmin pakannut laukun valmiiksi ja laitoin sen olan yli vasta kun oltiin luovutettu matkalaukut, ei hirveesti siinä vaiheessa vaihtoehtoja enää ollut. Edessä 3 lentoa. Nyt olen kotona sitä vähän yrittänyt käyttää, mutta taas tänään, sama juttu, en tykkää.

    Mulla on mieletön lista tavaroista, jotka haluan joskus omistaa ja sinne kuule lähti pois Chanel 2.55. Ei ole enää edes tervetullut tähän kotiin.

    En ole eläessään kuullut kenenkään valittavan metallihihnasta, eli luultavasti ole tässä asiassa ainoa maailmassa, mutta aina on mahdollista että kuulut samaan sukuun, on tämä asia syytä "tarkistaa" ennen laukun hankkimista. Mulla oli eilen illalla vielä hihallisen takin päällä ihan ns paksuhko, ilmaan sopiva takki ja metalli tuli jopa takin läpi. Ei mun juttu yhtään.

    Mä tykkään mun laukusta tosi paljon, mutta en tykkää sitä käyttää. Mun laukku maksoi tosi vähän, vrt jos olisin samassa tilanteessa ja Lily maksaa paljon enemmän, suorastaan pakottaisin itseni tykkäämään metallihihnasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kun kirjoitit kokemuksestasi! Ja voi kyllä, Amerikan ihmemaassa pieni shoppailija voi tulla ihan hulluksi kaikista ihanista ostosmahdollisuuksista. Kokemus puhuu, marraskuussa piti lähtöpäivän aamuna käydä ostamassa vielä uusi laukku, että saatiin kaikki ostokset kotiin! Täytyy pohtia vielä tuota hihna-asiaa kunnolla ja käydä testaamassa jossain, jos hankintaan olen päätymässä.

      Poista