maanantai 3. kesäkuuta 2013

Hääpukeutumista

Lähdemme koko perhe elokuun loppupuolella häihin Saksaan. Tiedossa on kahden päivän tilaisuus, kun perjantai-iltana vieraille järjestetään siivilivihkimisen jälkeinen vastaanotto ja lauantaina on avioliiton siunaaminen kirkossa sekä hääjuhla illalla. 

Ostin kevään Hulluilta Päiviltä alla olevassa kuvassa näkyvän Sandin harmaanruskean silkkimekon. Se on tosi mieluinen, mukava päällä ja riittävän juhlava lauantain varsinaiseen vihkitilaisuuteen. Mutta mitä sen kanssa? Apua, asustaminen ei ole vahvuuteni.


Varmaa on ainakin se, että YSL:n clutch lähtee mukaan ja hiuksiini laitan kuvassa näkyvän ruskeansävyisen fascinatorin. Mutta sopisiko kokonaisuuteen hopeiset kengät?Tai kenties nudet?


Pura Lopezin mustat kiiltonahkakorkkarit olisivat ainakin todella hyvät jalassa, näillä jaksaisi tanssia.


Sama valmistaja, hieman korkeampi korko ja matta nahka.


Sitten olisi vielä Christian Louboutinin peep-toet.Korko on ehkä vähän turhan korkea makuuni, mutta muutenhan nämä olisivat aika ässät. Käytetty kerran, syystä tai toisesta nämä jäävät kaappiin lojumaan.Seuraavaksi voikin sitten alkaa pohtia kirkko-osuutta edeltävän perjantai-illan juhlan vaatetusta..

8 kommenttia:

 1. Voi ei, nyt naurattaa! Ekan kappaleen ja kuvan aikana ihmettelin, että mitäs se nyt apuja kaipaa kun sullahan on ihan mahtavimmat asusteet kaapissa. Ajattelin just tota hiuskoristetta, Belleä ja nudeja korkkareita! Sitten ne tulikin jo suraavalla kuvaruudun rullauksella nenän eteen.

  En ole minäkään hyvä asusteissa, mutta yritetään. Valinnan vaikeus, liikaa kauniita korkkareita. Mä pitäytyisin ensimmäisessä ajatuksessani eli nudeissa korkkareissa. Tähän asuun moni varmasti ehdottaisi statement-korua, mutta mä en ymmärrä niitä tai itseni tuntien, lamppu välähtää sitten kun niiden aika on jo auttamattomasti ohi. Sulla on aivan ihanat helminapit turkoosissa rasiassa, mutta mä laittaisin sellaiset beigeen taittuvat helminapit tai pisaran malliset. Toiseen ranteeseen hillitön setti samansävyisiä helmirannekkeita ja toiseen ranteeseen Tank. Kynsiin puvun sävyinen, metallinhohtoinen lakka.

  Lubut sitten seuraavalle päivälle sen upean vihreän mekon kanssa. Tähän sopisi vielä kiiltonahkainen musta pikkulaukku ja ehkä joku hillitty musta statement-kaulakoru. Kynsiin syvän vihreää ja metallinhohtoista lakkaa.

  Mä menisin näillä! Aika hillitty, mutta minusta klassinen kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos! Statement-korut ei myöskään ole mun juttu, tunnen itseni liian koristautuneeksi ja joulukuuseksi. Epämukava olo. Arvaa muuten missä mun Tank on? Tehtaalla Hollannissa. Se jätätti sinnikkäästi 10 minuuttia ja vaikka Lindroosin seppä pariston vaihdettuaan koekäytti sitä onnistuneesti ja kello pysyi ajassa, katsoi hän parhaaksi lähettää kellon vielä takuuhuoltoon. Epäili, että se syö patterin liian nopsaan tyhjäksi. Että näin hyvin meni tämä kellotarina. Kai se sieltä joskus takaisin tulee. :P

   Poista
 2. Voi ei tuota kelloa! :P Toivottavasti palautuu nopeasti...

  Mä sanoisin, että peeptoet ihan sään takia. On vielä kuitenkin kesä niin nuo ovat jotenkin keveämmät kuin umpinaiset. Jäävätkö Lubut korkojen korkeuden takia kaappiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti, olin jo ehtinyt tottua sen käyttämiseen oikein hyvin. No, välillä joku saa maanantaikappaleen ja nyt valitettavasti minä. Lubut jää juurikin koron vuoksi käyttämättä, muuten olisivat kyllä mieluiset. Peep toe kyllä toisi kesäisyyttä.

   Poista
 3. Mäkin ehdotan peep toe vaihtoehtoa.

  VastaaPoista
 4. Jottein mene liian vaikeaksi, minä ehdotan nudeja. Mustat ovat kesällä liian mustat. Ensimmäiset liian samanväriset mekon kanssa. Kakkoset tuovat vähän särmään, mutta muodostavat hyvän kokonaisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nudet on kyllä aina hyvä vaihtoehto. Pitää nyt oikein sovitella, että näkee kaikki vaihtoehdot ihan päällä.

   Poista