torstai 6. kesäkuuta 2013

Täydellisen tyynyn metsästäjät

Olen tyynymaniassa Norpan hengenheimolaisia, tyynyjä nyt vaan on oltava paljon. Mieluummin liikaa kuin liian vähän. Mies on hieman eri mieltä, mutta ymmärtäväisesti hiljaa. Myös silloin, kun kannoin viimeksi kotiin kahdeksan uutta päällistä ja sisätyynyä. 
Tämän hetken suosikkini löytyvät H&M:n valikoimista. Pellavaiset päälliset sopivat kesään kuin nakutettu ja kuosit ovat kivoja. Tässä sulassa sovussa viimevuotisia hankintoja sekä uusia tulokkaita.Erityismaininta H&M:n kunnollisille sisätyynyille, jotka säilyvät kuosissaan ja parantuvat littanuudesta pienellä pöyhimisellä. Ikean tekokuituiset sisätyynyt menivät yhden kesän käytön jälkeen muhkuraisiksi ja heitin ne roskiin.


Pellavaa ja silkkiä kylki kyljessä. Noita pienempiä Stockmannin silkkityynynpäällisiä löytyy komerosta aikamoinen pino, värissä kuin värissä. Nyt tuntuu kuitenkin olevan isompien tyynyjen ja rennompien päällisten aika ja silkkiset odottavat uutta tulemistaan. Jouluksi taisin viimeksi laittaa tänne kullan ja punaisen sävyjä esille. 


Nyt on kuitenkin kesä ja vaaleiden värien aika!


2 kommenttia:

  1. Kiitos sisätyynyvinkistä! Meillä on muutamia noita Ikean versioita ja toden totta, ne menevät ihan kamaliksi tosi nopeasti. Varsinkin siis nämä erikseen ostettavat versiot. Nyt ostin pari tyynyä Ikeasta siten, että tyynyssä oli sekä päällinen että sisus "samassa paketissa". Vaikuttaa tyynymateriaali erilaiselta, mutta käyttöhän tämän asian vasta sitten näyttää. Täytyy hankkia H&M:lta noita sisätyynyjä nyt muutaman räjähtäneen ikealaisen tilalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hennesin sisätyynyt ovat untuvatäytteisiä, joten pöyhimällä tulevat taas muhkeiksi. :)

      Poista