torstai 31. elokuuta 2017

Kolmasluokkalaisen pojan huone

Esikoinen sai oman huoneen jo kolme vuotta sitten eskariin mennessään ja sen jälkeenkin huonetta on uudistettu vastaamaan isomman kundit mieltymyksiä ja toiveita. Silloin aikanaan tehty runko on säilynyt ja tulee toivottavasti säilymään vielä pitkään. Sinisen, punaisen ja valkoisen yhdistelmä on reipas ja raikas värikokonaisuus, johon mustat yksityiskohdat tuovat oman mausteensa. "Preppy and classic" on sanapari, joka kuvaa esikoista yhä vaan. Vielä tällä hetkellä toisen seinän täyttää kuopuksen sänky. Joskus aikanaan sen tilalle tulee taas ruskea nahkanojatuoli. Tänä syksynä huoneeseen hankittiin ainoastaan uusi päiväpeitto. Edellinen oli jäänyt pieneksi, sillä uuden patjan myötä esikoisen päästävedettävä sänky on nyt normaalikokoinen kaksimetrinen nukkumatila. Itse asiassa Ikean joustinpatja on saanut useampana yönä nukkujakseen myös meikäläisen ja toimii aikuisellakin. Joka tapauksessa edellinen päiväpeitto on nyt kuopuksella ja esikoinen sai Ellokselta uuden. 


Uusi päiväpeite on kaksipuoleinen ja toistaa kivasti seinän sinistä sävyä. 


Pöydällä on enemmän tai vähemmän tavaraa, papereita, koulukirjoja ja vihkoja. Yleensä enemmän. 

Printit toimivat edelleen, hyvin valitsi esikoinen aikanaan. Kirjakaappi on täynnä kirjoja ja sarjakuvalehtiä. Ja päällinen roinaa. Eli tärkeitä tavaroita. 


2 kommenttia:

  1. Minusta on kiva sisustaa lasten huoneita ja varsinkin kun meidän lapset on niin innoissaan mukana huoneidensa sisustamisessa. tyttären huoneesta lähti muutama viikko sitten lelulipasto pois ja tilalle hän halusi työpöydän. Parasta siinä oli se että hän valitsi Ikean pöydän joka varmaan oli halvin mitä kaupasta löytyi, mutta silti tosi sievä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös lastenhuoneiden laittamisesta paljon. Olenkin jo vähän miettinyt mitä seuraavaksi, kun esikoinen kasvaa ja teini-ikä alkaa kolkutella ovella. Sitten laitetaan taas uusiksi.

      Poista