maanantai 7. elokuuta 2017

Lompakko-ostoksilla Louis Vuittonilla

Sain mieheltä Guccin lompakon tuliaisiksi Milanosta esikoisen ollessa vauva. Tuo lompakko on ollut siitä saakka päivittäisessä ja ahkerassa käytössä, mutta lähes kymmenen vuotta oli sille liikaa. Saumojen alkaessa ratkeilla oli aika katsella uutta kaunista ja toimivaa lompakkoa.


Käytettynä se löytyi, kuten yhä useampi hankkimani tuote nykyään. Lompakko on Louis Vuittonin Brazza wallet ja ostin sen Facebook-kirppikseltä. Myyjä kuvaili tuotteen olevan hyväkuntoinen ja vähän käytetty, mutta käytännössä lompakossa ei näy jäljen jälkeä. Se on aivan kuin uusi, mutta maksoin siitä murto-osan normaalihinnoista. Monogram-kuosi puolestaan ilahduttaa edelleen ja pidän siitä vuosi vuodelta enemmän. 


Oikeastaan tämä on miesten lompakko. Brazza wallet löytyy nettisivuilta miesten kokoelmasta, mutta itse en ole koskaan nähnyt miehellä noin suurta lompakkoa arkikäytössä. Minulle kaikkine kortteineni ja kuitteineni tämä puolestaan on juuri sopiva eikä ainakaan liian suuri. Kaikki korttipaikat ovat käytössä ja muita lokeroita löytyy riittävästi. 


Kierrätys kunniaan, oli kyseessä sitten lastenvaatteet, kodin huonekalut tai pienet ylellisyystavarat.


6 kommenttia:

 1. Onpa kaunis lompakko! Eikä mun mielestä kyllä yhtään "miehekäs" :D

  VastaaPoista
 2. Kaikesta sitä saakin bloggauksen aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan. Mielellään sitä kirjoittaa iloisista ja kivoista asioista.

   Poista
 3. Hei, kaunis lompakko! Pystyisitkö vinkkaamaan mistä fb-kirpparilta näitä kannattaisi katsella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse jäsen Design Corner -ryhmässä ja sieltä olen nämä löydöt tehnyt.

   Poista