torstai 21. helmikuuta 2019

Todellisuus tarkasti rajattujen kuvien takana


Pari päivää sitten oli kaunis valo ja päätin napsia kuvia tulevia kirjoituksia varten. Kukkiakin oli sopivasti kotona. Hain kameran ja aloin kuvata. Jonkin ajan kuluttua huomasin huvittuneena kuinka tarkasti rajattuja kuvani olivat. Syy selviää seuraavasta.

Kaunis kukkakimppu kesti lähes kaksi viikkoa hyvänä. Siinä se nököttää sivupöydällä ja sohvatyynykin sievästi taustalla. 


Ai se olikin maja. Ja sohvatyyny oleellinen osa majan seinärakennetta.


Yksityiskohtia keittiön tasolta. 


Laajennetaanpa vähän. Lavuaari täynnä astioita, vähän lisää tasolla ja yksinäinen kurkkukin unohtunut nököttämään päiväksi siihen pastakattilan vierelle.


Yksityiskohta kuopuksen huoneesta. Seinän sävy, taulut ja karttapallo näyttävät vilauksen kauniista ja värikkäästä pojan huoneesta.


Työpöydästä alla en edes aloita.


Vaalea silkkiverho, valaisin ja kaikin puolin harkittu kuvakulma työpöydältä. 


Mukana toki pino puolikäyttöisiä vaatteita, niiden paikka selvästi on tässä pöydällä.


Ja ihan ensimmäinen kuva? Ei päivää ilman imuria jossain päin huushollia. Olisi sille paikkakin, mutta ei sitä kukaan sinne ikinä laita. Tuleepahan imuroitua, kun on näkyvillä.


4 kommenttia:

  1. Kiitos tästä! Huippua nähdä, millaista se oikea arki on tarkkaan harkittujen kuvakulmien takana. Netin sisustusblogeja ja instagramia selatessa kun väistämättä hiipii mieleen ajatus, että minun täytyy olla maailmankaikkeuden ainut ihminen, joka ei saa pidettyä kotiaan järjestyksessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ole, voin lohduttaa. :D Itse viihdyn siistissä kodissa ja tykkään, kun kaikki on järjestyksessä. Se vaan on toisinaan arjessa ihan mahdoton toteuttaa ja päädyn vaan potkimaan kasoja pois tieltä ja sulkemaan lastenhuoneiden ovet. Ei aina pysty eikä jaksa.

      Poista
  2. Siis imuri on just niin masentava tunkea mihinkään oikeelle paikalle kun sitä kuitenkin tarvii sit 2min päästä 😅😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tää. Meillä on imuri ollut lattialla sisustuselementtinä nyt viimeiset viisi vuotta. Välillä laitan sen paikoilleen ja viimeistään illalla otan esiin. :D

      Poista