sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Avaimet - check!

Onko teilläkin aina avaimet hukassa? Päädyttekö tekin työntämään puolet päästä laukun syövereihin ja penkomaan epätoivoisesti, kun pitäisi vaikka saada auto käyntiin tai päästä alaovesta sisälle? Olen joskus puoliksi vakavissani harkinnut lasten hiekkalapion tuunaamista avaimenperäksi, kyllä löytyisi. Sitten totesin, että ehkä se avaimenperä itsessään auttaisi jo paljon.
Ostin alkuvuodesta Mulberryn alesta itselleni kauniin siniharmaan tupsuavaimenperän autonavaimiin. Kyllä nyt pitäisi löytyä! Olin nimittäin hieman yllättynyt tuosta koosta. Mutta toisaalta, kyllä tämä aina sen lapion voittaa.

2 kommenttia:

  1. No todellakin ne on aina hukassa niin laukussa kuin täällä kotonakin. Miksi ne muuten onkin aina hukassa, mokomatkin. Insjön Baginbag on hieman pelastanut laukkuarkeani kun ei enää ihan kaikki ole hukassa. Ihana avaimenperä, kyllähän tuota mielellään laukusta metsästelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen varmaan kymmenen vuotta ajatellut, että tuollainen "sisälaukku" pitäisi hankkia. Enkä ole saanut aikaiseksi. Koska nyt kuljen aina kaksi kuukautta yhden laukun kanssa ennen kuin jaksan ja viitsin vaihtaa toiseen.

      Poista