lauantai 26. lokakuuta 2013

Tuliaiset - check!

Pallopäiden isovanhemmat palasivat useamman viikon kestäneeltä matkaltaan ja tuliaisia odottaneet ipanat olivat eilisen kyläilyn aikana kuin tulisilla hiilillä. Olin itse tyytyväinen, kun äitini soitti paikan päältä kysellen mitä pojat tarvitsevat tai mitä heille kannattaa ostaa. Vastaus oli helppo, legot nimittäin ovat parasta mitä lapset tällä hetkellä tietävät.

Esikoiselle ambulanssi ja kuopukselle ensimmäiset omat pikkulegot duplojen sijaan. Näillä on leikitty koko päivä ja unikavereinakin ne olivat miehen saatua autot eilen koottua.Legojen lisäksi tuli pienempiä tuliaisia, kuten suurennuslasit molemmille sekä äidin iloksi erilaisia ötököitä. Saivat samantien ukaasin pysyä leikkien jälkeen salkuissa piilossa, ettei tarvitse jonakin yönä saada sydänhalvausta tuollaisen karvaiseen kaveriin törmätessä.
Äitini osuu vaatehankinnoissaan aina juuri eikä melkein nappiin, niin näidenkin paitojen kanssa. Ensimmäiset äidin makuun, toiset poikien!
Eikä minuakaan unohdettu. Paitojen alla näkyy harmaansininen pashmina ja sen lisäksi vastaanotin reippaan satsin kosmetiikkaa. Kun oli kuulemma niin halpaa, tuo Chanelin kiiltopuna oli alkuperäinen toiveeni. 


Ei jäänyt mieskään osattomaksi, hän sai paljon suklaata. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti