perjantai 9. elokuuta 2013

Vaimon lahjatoiveet vol. 2

Alkuperäinen, tänne miehen pyynnöstä kirjoittamani lahjalista on ilokseni menettänyt muutaman jäsenensä. On siis aika laittaa ylös muutamia uusia toiveita, vink vink vaan miehelle vaikkapa hääpäivän lähestyessä. Toivottavasti tästä on iloa muillekin!

Avaimenperä. Kotiavaimillani sellainen on, tosin tällä hetkellä hieman rikkinäisenä, mutta haluaisin oman avaimenperän myös toisiin autonavaimiin. Sekä Mulberryltä että Luiskalta löytyy kauniita, tässä Mulberryn.

Kuvat mulberry.com/johnlewis.com

Vaikka totuuden nimissä on kyllä sanottava, että ainakaan Vuittonin hinnoissa ei ole mitään järkeä. Avaimenperästä.

Pieni olkalaukku. Sellainen, joista jo aiemmin intoilin. Miu Miu on nyt jotenkin houkutteleva valmistaja. Miu Miun Matelassé Leather Mini Shoulder Bag olisi täydellinen. 


Kuvat mytheresa.com

Tämäkin on ihana, sininen viehättää yhä. Miu Miun Bow Glazed Leather Bag.Kuvat: mytheresa.com

Niin ja se Carrie-pyöränkori, jota esimerkiksi Finnish Design Shop myy. Ja edelliseltä listalta vaikkapa Vuittonin kalenterikuoret. Onhan näitä. Pitääkö kirjoittaa ihan varuiksi, että mitään en tarvitse, vaikka monenlaista haluaisinkin. En usko, luotan fiksuihin lukijoihin.4 kommenttia:

 1. Multa puuttuu edelleen se musta olkalaukku. Keskikokoinen ja ehdottomasti pitkällä olkahihnalla. Ei vain tule vastaan vaikka kuinka etsisi. Miu Miun nahan laatu ei ole vakuuttanut minua ja paljon siitä onkin keskusteltu blogeissa ja foorumeilla. Ystävän laukun nähneenä keskustelu tuntuu paikkansa pitävältä.

  Edellisen postauksen kirjalistalta löytyi muutama mielenkiintoinen kirja. Mä olen aika vaikea kirjojen suhteen. Dekkarit on liian jänniä ja ne jää pyörimään mieleen, mulla on liian vilkas mielikuvitus. Puhdistus oli jätettävä kesken rajujen kohtausten vuoksi. Se on ihnottava tunne kun suljet silmäsi ja kirjan hahmot jää kuitenkin elämään mieleesi. Seurasin Kätilöt-sarjaa telkkarista ja sekin meni aina ilon ja surun kyyneleiden nielemiseksi. Kirja on ilmeisesti vieläkin sykähdyttävämpi. Chick lit ja self help-kirjat, yritetty on mutta ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista, kiitos nahan laatua koskevasta vinkistä. Täytyy tutkia asiaa, en todellakaan halua laittaa rahojani johonkin, joka ei kestä. Mulla on tulossa vielä toinen osa kirjavinkkejä sekä lapsille omansa. Ehkä käännöskirjallisuudesta löytyy jotain sopivaa. :)

   Poista
 2. Minäkin olen pohdiskellut laukku-asioita. Minulla on olalla kulkeva musta Longchamp, jonka taustapuolelta on pinta irtoillut ja on nyt tosi ruman näköinen. Pöh! Harmittaa, kun laukku on ollut tosi mieluinen, mutta nyt siis pitäisi vissiin etsiä korvaava veska tuon tilalle. Miu Miun laukut on kauniita, mutta tällä kertaa aion panostaa laatuun, joten Fusin kommentti nahan laadusta sai minut epäilemään...

  Kiitos kirjavinkeistä! Laitoin jo monta noista Helmetin varaussysteemiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, lisää vinkkejä on tulossa. :)

   Poista