perjantai 9. elokuuta 2013

Lastenhuone uudistui

Kuopuksesta on yhtäkkiä ja yllättäen kasvanut taas astetta isompi kundi. Eräänä päivänä hän katseli mietteissään esikoisen aarrelokerikkoa, eli Ferm Livingiltä tilaamaani "The Dorm" -lokerikkoa. Sitä seurasi kysymys, jota olisi tietysti pitänyt odottaa. Missä hänen aarrelokeronsa on? Ei muuta kuin netti auki ja tilausta sisään.


Ihan samanlaista en halunnut, joten kuopukselle valitsin "Studio 1 -hyllyn, jossa on sininen tausta. Se tilattiin Finnish Design Shopista ja samaan tilaukseen laitoin myös uuden valaisimen poikien huoneeseen. Valinta osui lopulta Muuton Unfold -valaisimeen ja väriksi valitsimme vaaleanharmaan. Tilaus tuli nopeasti ja kun mies vielä sai kuopuksen sängyn maalattua, oli aika laittaa lastenhuonetta vähän uusiksi. Halusin, että kaikki sopii kivasti verhoon ja tehosteseinään, siinä lähtökohta kaikelle.Eilen sitten mies porasi kuopuksen hyllyn hänen sänkynsä yläpuolelle ja pian sinne muutti jo pari aarretta.Sängyn sävy on valittu seinään sopivaksi ja sellaiseksi, että se sopisi myös hieman vanhemmille pojille. Väri löytyi Tikkurilan Pro Gray -värikartasta ja on nimeltään kyyhkynharmaa, selkeästi siniseen taittava vaalea harmaa. Nappiin osui, täytyy sanoa!
Esikoisen sänky odottaa vielä maalaustaan, kunhan sopiva viikonloppu tulee eteen. Sitten on valmista.Ja ei, meillä ei käytetä päiväpeittoja yhdessäkään sängyssä. Kukaan kun ei kuitenkaan niitä jaksaisi laitella ja minulla on parempaakin tekemistä. Lakanat vaihdetaan kerran viikossa. 

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana valaisin teillä lastenhuoneessa! Mistä tuollaisen voisi löytää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valaisimen valmistaja on Muuto ja me ostimme omamme Finnish Design Shopista. :)

      Poista