perjantai 22. maaliskuuta 2013

Meikkileikki

Jokohan uskaltaisi hakea laukun varastosta ja passit kirjoituspöydän laatikosta? Pienet pojat ovat päiväkodissa vietettyään eilen kuumeettoman päivän ja toivottavasti palautuvatkin sieltä terveinä. Toki tässä ehtii meihin vielä joku vatsatauti tarttua (kop kop kop), mutta pakko ajatella positiivisesti. Jos me vaikka pääsisimme laivaan saakka huomenna ja jopa ihan Tukholman kamaralle! Hyvin pienellä varustuksella lähdetään matkaan, ajattelimme ottaa kaksi trolleytä (toisen aikuisten, toisen lasten tavaroille ja vaatteille) sekä tietysti kuopuksen matkarattaat. Ehkä kuitenkin pakkaan vasta huomenna aamupäivällä, ihan varmuuden vuoksi...

Sitten otsikon aiheeseen, odottaahan laivalla tax free:n ihanuus. Tein itselleni listaa loppumassa olevista meikkituotteista ja pääädyin samalla kuvaamaan meikkilaatikkoni. Tässä se on:



Kyllä, siinä on kaikki omistamani ja käyttämäni meikit, voiteet ja hajuvesi myös. Hiuslakka ja pari muuta isompaa putelia majailevat lavuaarin alakaapissa. Samalla tavalla kun pidän hyvin kompaktista vaatekaapista, jossa kaikki sopii yhteen toistensa kanssa, olen samoilla linjoilla myös meikkien osalta. Yksi meikkivoide, yksi puuteri, yksi silmänrajauskynä, yksi ripsiväri. Yksi poskipuna, pari värillistä huulirasvaa ja jopa kolme huulipunaa/-kiiltoa! Kirkas ja vaaleampi sävy punista ja yksi kiilto. Kynsilakkojakin on useampia, pari kirkasta varpaankynsiin ja muutama nude sormiin. Ja kyllä, näillä pärjään tosi hyvin. Ripsentaivuttajat olen varmaan saanut siskolta joskus lahjaksi, mutta en koskaan muista käyttää niitä. 

Tästä saattaa saada nyt sen käsityksen, että en välitä panostaa ulkonäkööni. Asia on oikeastaan ihan päinvastoin, sillä olen kiinnostunut meikkiuutuuksista, hoidan itseäni ja ihoani säännöllisesti ja meikkaaminen on minusta kivaa. En vaan tykkää hankkia turhia tuotteita, kun kerran itselleni sopivat ja hyvät olen löytänyt. Taas tullaan mottooni, less is more.

Kuten kuvasta näkyy, Lancome on merkkini mitä meikkituotteisiin tulee. Olen vasta hankkinut uudet huulikiillon ja meikkivoiteen, mutta ripsiväri sekä silmänrajauskynä menivät hankintalistalle. Lisäksi ajattelin katsoa uusia luomivärejä, jokin ruskeasävyinen paletti olisi hankinnassa. En käytä luomiväriä läheskään joka päivä, mutta silloin tällöin kuitenkin. 



Myös Diorin Nail Glow Instant French Manicure -lakkaa lähden metsästämään, toivottavasti löytyy! Kynsille pitäisi tulla hento vaaleanpunertava sävy, ihan häivähdys väriä vain. Kuulostaa sopivalta juuri allekirjoittaneelle ja ennen kaikkea nopealle tavalle saada huolitellut kädet.

Loppuun vielä suositus nyt, kun kevätaurinko alkaa toivottavasti vihdoin paistaa. Lancomen Genifique Soleil sisältää suojakertoimen 50 ja pitää maksaläiskät poissa kasvoilta. Viime kesänä huomasin ensimmäisen kerran pari tummentumaan kasvoillani ja ryntäsin ostoksille. Tätä suositeltiin ja loppukesällä ei moisia läiskiä enää näkynyt. Luottotuotteeni tulevanakin kesänä siis. 




5 kommenttia:

  1. Mullekin tuli raskausaikana maksaläiskiä, eivätkä ole sen jälkeen kokonaan hävinneet. Otin viime viikolla käyttöön suojakertoimen 50, mutta silti olen jo huomaavinani, että läiskät olisivat tummentuneet :( Harmittaa, kun rusketus pitäisi saada purkista, mutta kukaan ei oikein tunnu osaavan suositella mitään itseruskettavaa, jota voisi laitta kasvoihin näyttämättä sen jälkeen porkkanalta... Sinä kun olet menossa sinne kosmetiikkataivaaseen, niin kysäisepäs myyjältä olisiko heillä mitään suositusta ;) Toivottavasti pääsette matkaan!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo läiskät ovat kyllä tosi kurjia, itsellänikin on viime kesästä muistona yksi otsassa ja yksi leuassa. En tiedä lähtevätkö ikinä pois, lisää ei ole vielä tullut. Minä kysäisen, tuosta itseruskettavasta, jos vain suinkin muistan. Olen itse läpi vuoden ihan valkoinen, joten ei olisi pahitteeksi pieni sävy täälläkään.

      Poista
    2. Pääsittekö matkaan? Aamulla miehelleni naureskelin, että kun olen säännöllisesti blogiasi seurannut, tunnut ihan henk.koht. tutulta, vaikkei olla koskaan kasvotusten tavattukaan :) Kerroin, että olin kysellyt sulta vinkkiä itseruskettavasta voiteesta. Jostain syystä mies ei osannut suhtautua ongelmaani minun mielestäni riittävällä vakavuudella ;)

      Toivottavasti teidän reissu oli rentouttava ja olette kaikki terveiden kirjoissa. Meillä toinen poika on antibioottikuurilla ja itsekin olisin varmaan sen tarpeessa...
      -HK-

      Poista
  2. Tykkään kovasti tuosta Lancomen puuterista, itsellä sama. Luomiväreistä suosittelen Chanelin tätä palettia http://2.bp.blogspot.com/-reZno6F1n28/T0fip7EVeUI/AAAAAAAABjw/Uv09VrNak-g/s1600/IMG_4094_2.jpg (sävy 33 Prélude)
    Teen itse tummimmalla sävyllä arkisin rajaukset yläluomelle ohuella siveltimellä levitettyäni ensin koko luomelle toiseksi vaaleinta sävyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos luomivärivinkistä, laitetaan harkintaan tuon paletin osto. Se voisi olla tosi sopiva sekä arki- että juhlameikkiä varten. Nyt ostin yhden ruskean luomivärinapin, kokeillaan tuleeko sitä käytettyä kuinka usein.

      Poista