tiistai 5. maaliskuuta 2013

Unta palloon

Tykkään makuuhuoneeseen ostamastani matosta päivä päivältä enemmän, se kokoaa tuon suhteellisen pienen huoneen kivasti yhteen ja on yksinkertaisesti kaunis. 


Ihan lähiaikoina makkarista lähtee myös tuo kuopuksen pinnasänky toiselle tarvitsijalle ja me saamme miehen kanssa vuosien jälkeen huoneen taas itsellemme. Ainakin yritys on kova ja kuopusta opetetaan nukkumaan veljensä kanssa poikien huoneessa omassa sängyssään. Esikoisella ei ole ongelmia, hän on niin tyytyväinen yläsängyn asukki etten ole toista nähnyt. Alasängyn asukkaalla taas on vahva mielipide siitä, että äidin ja isän kanssa pitäisi saada nukkua. Hiljalleen totutellaan ja opetellaan uuteen. Onhan se iso muutos kaksivuotiaalle, joka tähän saakka on aina nukkunut meidän kanssamme. 

Siellä ne nyt uinuvat kerrossängyssään ja minä toivottavasti pian omassa sängyssäni. Ainakin heti, kun maltan laskea kirjan kädestäni. Harry Hole, I think I love you. 
8 kommenttia:

 1. Tosi kivalta näyttää teidän makkarissa ja olen kyllä samaa mieltä tuosta matosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa kokeilen kääntää sen toisinpäin, jolloin yleisvaikutelma on harmaampi. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on Kodin Ykkösestä ostettu Anno-sarjan Pandora. Villaa, värivaihtoehtoja kolme.

   Poista
  2. Kiitos, taisinkin tuota sitten katsoa Kodin Mänttilässä maanantaina. Oli vaan (sekin) liian pieni meidän ruokapöydän alle. Kaunis kyllä.

   Poista
  3. Niitä on muistaakseni kolmea kokoa, isoin 200x290 cm. Olisiko sekin liian nafti? Meillä on se keskikokoinen. 160x230 cm.

   Poista
 3. Taitaa olla sama Kodin Ykkösen matto kuin meillä olkkarissa vai kuvittelenko vain? Hyvältä näyttää joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodin Ykkösestä tosiaan ostettu, Anno-sarjan Pandora. Onneksi ostin, tykkään siitä päivä päivältä enemmän.

   Poista