keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Ei svengaa

Tänään ei kitaristilla komppi soi eikä kameralle jaksa hassutella, kuten normaalisti. 
Kuumelukemat huushollissa siinä kolmeysin pintaan ja lapsi pyytää itse lääkettä. Toisella lämpöä vähän vähemmän, mutta reilusti silti. Ei naurata yhtään ei. Olen niin väsyksissä tähän jatkuvaan sairastamiseen. Tule kesä. 

Siihen saakka mennään hyvällä arsenaalilla troppia. Virustautia lienee, tosin eilinen lääkäri piti kuopuksen korvatulehdusta hyvin todennäköisenä. Jäämme odottamaan. Putkikorvalla sen onneksi näkee, kun homma alkaa.Nyt kun isompi pelaa iPadilla ja pienempi näyttää purkavan vessapaperirullaa, taidan mennä siivoamaan vaatekaappia. Huomenna kokeillaan miehen työpaikan sponssaamaa lastenhoitopalvelua, onneksi vain muutaman tunnin ajaksi. Olen periaatteessa sitä mieltä, että kyllä tärkeysjärjestyksen pitää olla selvä ja sairaan lapsen hoidon onnistua omin voimin. Että on tärkeämpää hoitaa lastaan kuin töitään. Niin se käytäntö osoitti taas, että eipä onnistu huomenna. Lohduttaudun sillä, että hoitaja vaikuttaa mukavalta ja hoitoa tarvitaan vain puoleksi päivää.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne sairastuvalle! Tiedän tosiaankin tuon tunteen. Itselläni on 3- ja 5-vuotiaat pojat ja jompi kumpi on koko ajan sairaana. Ei ole tosiaankaan kiva jatkuvasti ilmoitella töihin, että joudun taas jäämään kotiin :( Eli kesää odotellaan täälläkin... Jääkö teillä nyt se Tukholman reissu taas väliin? Harmillista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja harmillista kuulla kuinka teilläkin sairastellaan. Meillä miehellä on onneksi aika hyvin mahdollisuus tehdä kotoa töitä, mutta huomenna se ei juuri onnistu ja minun on oltava myös hommissa. Tukholmaa en uskalla vielä ajatella. Lauantaina on lähtö, joten elättelen toivoa, että ollaan kaikki silloin terveitä. Jää nähtäväksi.

   Poista
 2. Tsemppiä sairastupaan! Tuohan on hieno palvelu tuo työpaikan lastenhoito. Meilläkin on niin sairastettu koko talvi, poika taas karmeassa flunssassa, viikon oli sentäs terveenävesirokon jälkeen. Onneksi mummi pääsi hoitamaan, en olisi taas voinut viikkoa olla pois töistä. Miten tuo hoito toimii, onko samat hoitajatjatkuvasti käytössä, niin on tuttu edelliskerralta? Hieno juttu! PS. Onko työnhaku edennyt? Paranemista potilaille:) terkuin Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miehen firmalla on sopimus muutaman palveluntarjoajan kanssa ja sieltä voi valita sitten hoitajan. Tämä huomenna tuleva ei ole entuudestaan tuttu, mutta uskoakseni voidaan sitten jatkossa pyytää juuri häntä, jos on tarvetta ja osoittautuu hyväksi. Lasku menee suoraan firmalle, kätevää. :) Toivottavasti teilläkin parannutaan pian!

   Poista
 3. Kyllä teillä nyt sairastetaan. Varmasti henkisiä ja fyysisiä voimavaroja vievää hommaa. Tsemppiä vaan ja todellakin toivotaan kevään superpikaista rynnistämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näyttää taas lupaavalta, tänään on ollut kuumeeton päivä molemmilla. Jos vaikka pääsisivät huomenna päiväkotiin ja lauantaina sitten reissulle.

   Poista