lauantai 9. maaliskuuta 2013

Hyvä päivä

Tänään on ollut kiva päivä. Sellainen tavallinen ja hyvä, onnellinen. Aamupäivällä lähdettiin käymään kaupungilla koko perhe ja ajoitettiin meno niin, että Stockan parkkiin vielä mahtui hyvin. Puolenpäivän jälkeen lauantaisin on yleensä jo paikat vähissä. Vein sormukset huollettavaksi ja käytin Stockan kahdenkymmenen prosentin etusetelin uuteen huulikiiltoon, joka oli ostoslistalla viimeistään laivalta. Voin suositella Chanelin kevyttä, huulikiiltomaista punaa nimeltään Rouge Coco Shine. Oma sävyni on kylmä "Bel Ami", nro 66.


Kuva: chanel.com

Esikoiselle löydettiin ne hakemani kevyet kesähousut parempaan menoon, Zara pelasti jälleen. Harmaasävyiset pellava-puuvillasekoitteiset housut ovat koossa 110 cm vielä hieman reilut, mutta käännetään lahkeita ja kiristetään vyötäröä. Menevätpähän varmasti kesällä ja ehkä vielä seuraavanakin kesänä. Esikoisella on lyhyet jalat ja pitkä selkä sen lisäksi, että tyyppi on hoikkaa sorttia. Kuopus taas on ehta pulkannaru, kaikki putoaa päältä ja vyötärökiristys on ehdoton housuissa.

Kuva: zara.com

Täydellisenä heräteostoksena tuli esikoiselle ostettua myös uimahousut parin viikon kuluttua alkavaan uimakouluun (Hämähäkkimies-kuviolla) sekä t-paita (Rautamies). Kuopus ei nyt tällä kertaa saanut mitään, ensi kerralla sitten. 

Perheen miehet jäivät ulkoilemaan puistoon sillä aikaa, kun kävin kaupassa ja tulivat nälän yllätettyä suoraan ruokapöytään. Iltapäivään on kuulunut piirrettyjä ja iPadin pelaamista, leikkejä, päiväunia ja äsken molempien ipanoiden kylvetys ja kuuraaminen päästä varpaisiin. 



Huomenna ollaan menossa ystävien pojan yksivuotissynttäreille ja valitsin äsken pojille vaatteet valmiiksi. Mitäköhän sitä itse laittaisi päälle? Esikoinen kirjoitti äsken kortin ja laitettiin paketit sekä palautettavat lainatavarat odottamaan eteiseen. Jos vaikka muistaisi ottaa ne mukaan!

Mies ajatteli laittaa vielä saunan päälle ja lapset ovat kylvyn jäljiltä jo yöpuvuissa. Ihan kohta täällä hiljenee ja minä ajattelin viettää illan seuraavissa merkeissä.



Siinä on pinossa sekä oma dekkarini, esikoisen iltasatukirja Ronja Ryövärintytär että kuopuksen kuvakirjoja ja muita päivän aikana luettuja. Samppanjan puolestaan toi mies eilisen naistenpäivän kunniaksi. 

4 kommenttia:

  1. Rakastin Ronja Ryövärintytärtä niin leffana kuin kirjanakin pienenä ja yhä vielä. Se tulikin telkkarista tässä jokin aika sitten.

    Kiva lauantai sielläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ronja on hyvä, kuten muutkin Lindgrenit. Jouduin tosin vähän sensuroimaan tekstiä lukiessani sitä viisivuotiaalle. Kirjassa kun kuvaillaan Borgan ryövärijengiä muun muassa termillä "paskapäät". Muuttui sitten tylsimyksiksi meillä..:D

      Poista
  2. Blogisi on aivan ihana, mutta yhtä toivoisin; voisiko kirjoittaa enemmän suomalaisista tuotteista? Makusi vaikuttaa hyvältä eikä liian erikoiselta, ja varmasti löytyy kotimaasta kivoja tuotteita joita voisit nostaa esiin blogisi kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi! Jäin oikein miettimään mitä kotimaisia tuotteita käytän ja mistä voisin kirjoittaa. Jään pohtimaan, kiitos ideasta!

      Poista