keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Miehen pyynnöstä - vaimon lahjatoiveet

Minulla on ilokseni mies, joka a)tykkää ostaa lahjoja, ja b)on siinä todella hyvä. En saa kuulla valitusta siitä, kuinka vaikeaa on keksiä mitä ostaa ja kuinka se on hankalaa ja ei osaa ja ei jaksa ja sitä ja tätä. Saatika, että paketeista paljastuisi jotain vähän sinne päin. Nyt joulun jälkeen ja synttäreiden lähestyessä juttelimme eräänä iltana aiheesta ja mies päätyi samalla vähän kyselemään mitä toivoisin jatkossa saavani. Päätin kirjoittaa jutut myös tänne muistiin, on sitten helppo vilkaista tarpeen tullen. ;)

Hemmotteluhoidot. Kasvohoito, jalkahoito, hieronta, ihan mitä vaan kauneushoitolassa tapahtuvaa. Tästä minä tingin ensimmäisenä ja helposti enkä käytä rahaa esimerkiksi kasvohoitoon, vaikka niissä kovin miellläni kävisinkin. Eli lahjakortti vaikkapa Helsinki Day Spahan on varma nakki.


Kuva: dayspa.fi

Kosmetiikka. Olen hyvin merkkiuskollinen ja käytän pääosin Lancomen meikkejä poislukien huulikiillot ja -punat, joissa olen tykästynyt Chanelin ja Diorin tuotteisiin. Ihonhoitotuotteet ovat tällä hetkellä keskellä muutosta, sillä olen siirtymässä selektiivisestä kosmetiikasta apteekin tuotteisiin. Mutta kosmetiikkaa kuluu koko ajan ja lisäykset ovat tervetulleita. Kynsilakka on aina oiva pieni lahja, Essietä tai Opia tänne kiitos. 

Korut. Pienestä, mutta kivasti kootusta korukokoelmastani puuttuu yksi oleellinen osa, helmikorvikset. Jos mies haluaa ottaa yhteyttä luottomyyjäänsä Tiffanyllä, en laita pahakseni. Helminapit tulisivat käyttöön yhdessä mieheltä saamani helminauhan kanssa ja  näillä turkoosien laatikoiden sisällä tulevilla ei ole edes hirveästi hintaa. 

Kirjoja kirjoja, aina vaan kirjoja. Helppo lahja, joka tekee aina todella iloiseksi. Keräilen Agatha Christien dekkareita, joten antikvariaateista voi tehdä hyviä löytöjä.

Laukut. Itselläni on tässä osastossa juuri nyt vain yksi toive, joka sekin ajoittuu jonnekin tulevaisuuteen. Sitten, kun mukaan ei tarvitse enää mahtua vaippoja, pikkuautoja, rusinapaketteja ja putsaripyyhkeitä, toivoisin kantavani kyynärtaipeessani LV:n Speedyä. Koko 35 ja kuosina Damier Azur Canvas. Naisellisuuden huipentuma tuo veska.

Kalenteri. Tämä seuraava on myös pitkän tähtäimen toive ja ajoittuu aikaan, kun kynä pienissä väärissä käsissä ei enää saa aikaan katastrofaalista tuhoa. Olen paperikalenterin käyttäjä henkeen ja vereen sekä täysin riippuvainen kalenteristani. Tällä hetkellä käytössä olevasta Filofaxista on kiinnitysneppari irti ja sisäsivut koristeltu kuopuksen toimesta. Kansikin olisi, mutta mustassa ei onneksi pahemmin kynänjälki näy. Toivoisin saavani jonakin päivänä LV:n agendan, mutta en tosiaan halua sitä niin kauan kuin se saattaa tulla kuvioiduksi tai muuten tuhotuksi. Kuosi saisi olla perinteinen monogrammi.

Kuva: louisvuitton.com

Aikarauta. Tämä viimeinen on sitten 40-vuotislahjaosastoa. En käytä tällä hetkellä rannekelloa lainkaan, en ole käyttänyt vuosikausiin. Saattaisin kuitenkin käyttää, jos minulla olisi Cartierin Tank Francaise. Olen tätä jo toivonut mieheltä, pitää enää odottaa sellaiset seitsemän vuotta. Näyttää olevan myös Michelle Obaman valinta.

Siinäpä ideoita. Ja kuten olen miehelle sanonut monta kertaa, en oikeasti tarvitse mitään. Joskus, tai oikeastaan aika montakin kertaa olen saanut kukkia ja samppanjaa ja siinä on lahjaa jo kerrakseen. 2 kommenttia:

  1. Mulla on sama toive 40-vuotislahjaksi. ;)

    Ihania toiveita kyllä kaikki tyynni, kelpais mullekin!

    VastaaPoista
  2. Mitä enemmän tulee ikää sitä vähemmän haluaa mitään sinne päin. Mieluummin laatua harvemmin. :)

    VastaaPoista