torstai 24. tammikuuta 2013

Kiirepäivän pieni piristys

Eilinen oli juoksua paikasta toiseen ja ehdin ruokakauppaankin vasta ennen kahdeksaa illalla. Sopivassa välissä ehdin kuitenkin käydä täydentämässä meikkivarastoja huomattuani käyttämäni meikkivoiteen olevan alennuksessa Sokoksella. Samalla ostin uuden  huulikiillon vanhan ja loppuneen tilalle. 



Vakkarituotteet jo pitkältä ajalta. Lancomen Teint Idole Ultra -meikkivoide, sävynä erittäin vaaleaihoiselle sopiva 005 sekä Color Fever Gloss -huulikiilto samalta merkiltä. Sävy 308 Mauve Fiesta on kaunis kylmä vaaleanpunainen. Ihan pian pitää hankkia myös silmänrajauskynä, ripsiväri (molemmat Lancomea) sekä toinen käyttämäni huulikiilto (Chanel), mutta ne tilaan netistä. Säästöä tulee sen verran reippaasti, että se kannattaa. 

Omistan oikeasti todella, todella niukan meikkivaraston. Se riittää, inhoan kaikkia turhia purkkeja ja puteleita ja käytän vain hyviksi toteamiani tuotteita. Toki asian voi nähdä myös niin päin, että en ole osannut uudistaa meikkaustyyliäni sitten lukioajan, mutta se ei ole koko totuus. Olen nimittäin luopunut vaaleasta luomiväristä levitettynä koko luomille aina kulmaluulle saakka. En myöskään rajaa huuliani enää tummemmalla rajauskynällä kuin mitä itse huulipunan sävy on. :D Löytyyhän noita. Perussetti on kuitenkin pysynyt samana. 

Lisäksi nudelakkaajan päivää piristi tavallista poikkeava väritys kynsissä. Pinkki tuntuu aika kivalta vaihtelulta, tosin kylläpä värilakka rapistuu nopeasti. Ehkä kädetkin joutuvat lapsiperheen sotkun kyllästämässä arjessa koville. Jatkuvasti saa olla pesemässä käsiä. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti