torstai 7. syyskuuta 2017

Kaksplus-verkostobloggaajien juhlatunnelmia

Viime lauantaina kokoonnuimme verkostobloggaajien kanssa yhteiseen illanviettoon Radisson Blu Royal -hotellille Helsingin ydinkeskustaan. Itselleni tuli pienimuotoinen kiirus sen jälkeen, kun olin ollut päivän kirpputorihommissa esikoisen luokan leirikoulurahastoa kartuttaen, mutta pikaisen suihkun ja vaatteiden vaihdon jälkeen pääsin lähtemään. Hyvä niin, sillä oli mukava nähdä tuttuja ja viettää aikaa yhdessä. 


Olimme saaneet hotellilla kokoushuoneen käyttöömme, siellä saimme istuskella rauhassa. Ohjelmaakin oli, ensimmäistä kertaa pääsin oluttastingin kautta maistelemaan erilaisia oluita. 


Laitilan Wirvoitujuomatehdas oli lähettänyt meille testimateriaalia ja sen lisäksi opimme erilaisista oluttyypeistä, valmistusprosessista, yhtäläisyyksistä ja eroista eri laatujen kesken. En ole koskaan ollut innostunut oluesta, mutta ilahduin huomattuani Kukko-oluiden olevan gluteenittomia. Näin keliaakikkokin pääsi mukaan sokkomaisteluun. Kevyttä, vahvempaa ja keskellä täyteläisintä. Näistä tuo Kukko Schwartz oli yllättäen eniten makuuni. Ehkä siksi, että se ei maistunut niin paljon siltä tutulta vaalealta oluelta, jonka mausta en ole välittänyt. Oluen lisäksi tarjolla oli viiniä, viime aikoina olen ostanut Alkosta usein tutun chardonnayn sijaan rieslingiä. Tätä Most Wanted -merkkistä valkoviiniä voin suositella. Kaikin puolin maukas ja helppo seurusteluviini.


Sen verran nopea oli lähtö, että yhtään kuvaa ei tullut otettua. Siispä selfiet kehiin ja oman kuvan ikuistus sitä kautta. 


Blogijuhlille tyypilliseen tapaan kannoin kotiin ison kassillisen erilaisia tuotteita. Tällä kertaa suurin osa liittyi kauneudenhoitoon, mutta oli mukana muutakin. Medisoftin käsi- ja vartalovoide sekä pesuneste ovat kotimaisia ja myös atoopikkoperheeseen sopivia. Mitä vähemmän tuoksuja tai muita ylimääräistä, sen parempi. Batisten kuivasampoo taas pitää kutrit kuosissa.


En ole koskaan käyttänyt käsikuorintaa, mutta nyt pääsen kokeilemaan Käsivoide puolestaan on jokailtainen rituaali ennen yöpöydän lampun sammuttamista.


Entäpä sitten nämä! Body Boom -kahvikuorinta lähti jo käyttöön, vartalon kuoriminen on asia, joka unohtuu ainakin minulta arjessa helposti. Kangasnaamioita en puolestaan ole koskaan kokeillut, sen verran urautunut olen tietyille tuotteille omassa ihonhoidossani. Idea vaikuttaa kuitenkin hauskalta.


Pikkukundit nappasivat jo Tangle Teezerin käyttöönsä, Star Wars -aihe oli hitti. Ponnareita puolestaan tarvitsee aina, samaten meikinlevityssientä. 


Lumenen uudistunut tuotesarja vaikuttaa todella hyvältä ja olen kuullut tuotteista paljon positiivisia kommentteja. Me saimme testiin kosteusvoiteen, seerumin sekä kasvoveden. 


Minime.fi-verkkokauppa on melkoinen aarreaitta, sieltä saa muun muassa näitä Bloomingvillen laseja ja muita ihastuttavia tuotteita. Juomalasit pidän itse, mutta samasta paikasta saatu rapiseva pöllöhelistin menee eräälle tietylle pienelle miehelle elämässäni. 


Kannattaa olla kuulolla, huomenna nimittäin startataan huikean hieno arvonta. Onnelliselle voittajalle on tarjolla vaikka ja mitä kosmetiikan ihanuuksia, siitä lisää seuraavalla kerralla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti