maanantai 26. syyskuuta 2016

Voita liput Tatu ja Patu -elokuvaan & Silverjunglen voittaja

Meidän perheessämme syksyn ehdottomasti odotetuin elokuva on "Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!" Pikkukundit ovat suuria outolalaisten veljesten faneja ja Aino Havukaisen sekä Sami Toivosen luomia kirjoja luetaan meillä valehtelematta päivittäin. Tänään saan ilokseni kertoa pojille, että pääsemme heidän kanssaan katsomaan elokuvan jo ennakkoon, kiitos Nordisk Filmin ja Kaksplussan. 

Myös sinulla on mahdollisuus (ja hyvä sellainen, lippuja arvotaan nimittäin yhteensä yli kahdeksansataa!) päästä katsomaan elokuvaa tuohon samaiseen ennakkonäytökseen. Klikkaa itsesi tänne tämän viikon aikana ja osallistu arvontaan. Elokuva näytetään maanantaina 10.10. neljällä paikkakunnalla, eli Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Ja mikäli paikalle tulet ja meidän perheemme bongaat, nykäise ihmeessä hihasta. 


Sitten toiseen arvonta-aiheeseen, eli Silverjunglen pipon ja L'orealin kynsilakkojen pariin. Arvontaan osallistui eilisiltaan mennessä 36 henkilöä ja näiden joukosta random.orgin arvontakone arpoi voittajaksi kommentin numero 34. Onnittelut Noella, joka jätit kommentin eilen illalla! Laita minulle sähköpostia blogin sivupalkista löytyvään osoitteeseen, niin saan paketin postiin. Huomenna palataan taas arvonnoista arkeen. Postauksia on tulossa niin äiti-ihmisen syksyn garderobista kuin muutamasta mielenkiintoisesta kirjasta, lapsille ja aikuisille. Haluan myös saada aikaan keskustelua vanhempainilloista ja siitä miksi ne herättävät niin paljon tunteita puolesta ja vastaan. Tämän viikon lopulla vaihtuu myös kuukausi ja yksi vuoden parhaista lukukuukausista on takana. Hienoja kirjoja onkin tulossa esittelyyn. 

1 kommentti: