torstai 14. syyskuuta 2017

Pomp de Lux AW17

Syksyn tulon tietää siitä, että Pomp de Luxin syyskausi käynnistyy. Tavalliseen tapaan minäkin kävin kutsuilla katsastamassa malliston ja tekemässä hankintoja pojille. Mallistossa onkin tällä kaudella todella kauniita sinisen ja vihreän sävyjä. Harmikseni totesin kuitenkin, että erilaiset tekstit ja printit ovat yhä hallitsevammassa osassa. Ne täydelliset klassiset poikalapsen vaatekappaleet tuntuvat olevan muisto vain. Ostoslista olikin melkoisen lyhyt, kun nuo printtivaatteet jätettiin pois laskuista. 

Kuopus sai tämän ihanan vihreän neulepaidan, tähän ihastuin heti sen nähtyäni.Sen lisäksi hankintalistalle päätyi kolme paitaa, sillä pitkähihoisista trikoopaidoista koulukäyttöön oli selkeä pula. Nämä kolme olivat simppelimpiä löytämiäni, kun erilaiset vaarinpaidatkaan eivät tätä mutsia miellytä.
Esikoinen sai saman neulepaidan kuin kuopus, mutta sinisessä värissä. Se sopii esikoiselle todella hyvin ja syventää silmiensä sinisyyttä. 


Raidat ovat aina hip ja pop, joten yksi raitapaitakin löysi tiensä esikoisen kaappiin. 

Eikä sitten muuta. Mietin kutsuilla ollessani noinkohan pian tulee hetki, jolloin en enää näitä vaatteita osta. Tähän saakka olemme olleet kundien kanssa hyvässä yhteisymmärryksessä sen suhteen mitä päälle puetaan, mutta saattavathan he jossain vaiheessa haluta käyttää vaikka pelkkiä verkkareita koulussa. Toisaalta, mikäli merkki jatkaa nykyistä tyyliään, ei se minulle enää kolahda. Eli saa nähdä, jään odottavalle kannalle.

Kaikki kuvat www.pompdelux.fi

6 kommenttia:

 1. Tuo kuopuksen paita on sen värinen että se olisi meillekin kiva, mutta neuleet on nyt taas äänestetty ulos nuoren herran muodista.

  Jotenkin tuo nykyinen printtimuoti on tosi ankea ja varsinkin kun lapsi on nyt siirtynyt sinne koululaisten puolelle kokonaan vaatteissa niin on ihan tuskaa löytää sellaisia vaatteita, jotka puhuttelisivat sen paremmin lasta kuin vanhempaa. Meillä ollaan nyt sitten jämähdetty huppari-t-paita -linjalle arkipukeutumisessa kun sillä tavoin löytyy sentään edes jotenkin kivoja värejä ja kuoseja. Toki siinä on sitten haittapuolena se, että nörttipaitoihin ihastunut lapsi näyttää noissa 130-senttiseltä IT-tukihenkilöltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huppari on täälläkin mieluisampia ehdottomasti. Koululaisen vaatetusvalikoima ketjuliikkeissä on kyllä ensisilmäyksellä juurikin ankeaa. Pitää penkoa, että löytää yksittäisiä kivoja vaatekappaleita ja lopulta päätyy hankkimaan vaatteita monesta eri liikkeestä. Ei kätevää.

   Poista
 2. Meidän pojat on 4. ja 6.luokilla ja täytyy sanoa, että paljon ei ole enää tällä äidillä vaatetukseen sanottavaa :D. Huppari, Addun kolmiraidat ja mustat Niken lenkkarit, siinäpä se. Juhliin sentään vielä suostuvat pakon sanelemana laittamaan siistimmät housut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ihmetyttää ettei meillä vielä ole kolmasluokkalaisella minkäänlaista mielipidettä vaatemerkeistä tai tällä hetkellä pinnalla olevista pukeutumisasioista. Hän pukee ne mitä minä eteensä laitan, kunhan farkut eivät kiristä. Nautin siis vielä!

   Poista
 3. Meillä tokaluokkalainen on niin innokas välituntijalkapalloilija, että usemmat kengät menee per kausi (pahimmillaan kolmessa viikossa kengistä on ollut vain raato jäljellä). Samoin farkuista on turha puhua. Eli kouluun verkkarit ja kestävät/pestävät kengät. Musta väri ei myöskään toimi, muuten heppu on koulupäivän jälkeen kuin harmaa pölypallo. Eli siniharmaata/harmaata takit ym.kuorivaatteet.
  Muualle meillä ei sitten verkkareissa kuljetakaan, ainakaan jos äiti päättää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta väri on kyllä paha, sitä meilläkään ei pahemmin ole. Ja nuo kengät, miten ne voivatkin kulua niin nopeasti. Elokuussa ostetut tennarit ovat ihan roskiskamaa siinä vaiheessa, kun talvi tulee. Nyt jo näyttää, että noinkohan kestävät edes siihen saakka.

   Poista