sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Parasta päiväkotikuvausta

Kuopuksen, aikaisemmin myös esikoisen päiväkodissa valokuvauksen järjestää vanhempaintoimikunta ja olemme jo vuosia luottaneet Kuvamuiston ammattitaitoon. Niin myös tänä syksynä eikä suotta. Meidän perheellemme tämä on viimeinen kerta eskarilaisen myötä ennen kuin siirrytään täysin koulukuvien maailmaan. Vielä viimeisen kerran asettuivat ensin kuopus, sitten esikoinen, veljekset yhdessä ja lopulta myös koko perhe valokuvaajan linssin eteen. Voin siis vuosien kokemuksella suositella Kuvamuistoa täydellä sydämellä, kymppi plussan toimintaa. Kuvia otetaan paljon, vaihtoehtoisia otoksia saa ihailla verkkopalvelussa muutama päivä kuvauksen jälkeen ja valmiita paketteja ei ole. Tilaat vain ne, mitkä haluat. Me olemme olleet kahden valokuvaajan kuvattavana ja molemmat kohtaavat lapset hienosti ja saavat ipanat lämpenemään tilanteelle. Lisäpisteet joustavuudesta, kun myös me vanhemmat saimme hypätä kameran eteen joulukorttikuvaa varten. Tämä ei tosin ole se, jonka lopulta kortteihin valitsimme, sen näette myöhemmin.5 kommenttia:

 1. Mielenkiinnosta kysyisin, että mihin kellonaikaan nuo kuvaukset päiväkodissa ovat?
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän poikien päiväkodissa (n. 130 lasta) hyväksi on osoittautunut kolme kuvauspäivää, jolloin jaetaan kuvausaikoja viiden minuutin välein klo 15-19. Vanhemmat siis huolehtivat lasten kuvauttamisesta ja yksi vanhempaintoimikunnasta on aina paikalla katsomassa, että kaikki sujuu ja talo tulee suljettua asianmukaisesti yms. Ryhmäkuvat otetaan yleensä ensimmäisenä kuvauspäivänä, aamupäivällä.

   Poista
 2. Kiitos vastauksestasi. Aion ehdottaa tätä valokuvaamoa työpaikkalleni päiväkotiin.
  Tiina

  VastaaPoista
 3. Onpa kivoja kuvia ja aika huippua että tuollalailla pääsee kuvauttamaan vaikka koko perheen samalla!

  VastaaPoista
 4. Kuvamuistolle pelkkää plussaa meiltäkin! Ihan paras firma! Ollaan vasta pari vuotta oltu asiakkaana ja toimii paremmin kuin loistavasti! :) Ja onpas ihanat kuvat teidän perheestä ♥

  VastaaPoista