sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Black Fridayn löydöt

Maailmalta meille rantautunut Black Friday kera Cyber Mondayn toi uuden mega-alen kalentereihimme. Perinteiset joulun jälkeiset alennusmyynnit ja juhannuksen jälkeen käynnistyvät kesäalet ovat saaneet haastajan, jonka anti tosin ainakin tänä vuonna oli vähän aneeminen. Kaupalla kuin kaupalla oli viikko takaperin mainokset suurista alennusmyynneistä, jopa hurjat kaksikymmentä prosenttia valituista tuotteista. Ei kiitos. Koska kahden kasvavan pojan perheessä vaatteita kuluu, katsoin kutenkin parhaaksi kurkkia tarjouksia vaateostosten toivossa. Tuntuu muuten aivan hullulta, että esikoiselle ostan jo kokoa 146 cm jemmaan. Hän on kasvanut 134-senttisistä yli ja 140 on aika lailla sisävaatteissa käytössä.

Tein siis periaatepäätöksen, että alennuksen pitää olla kohdallaan, että ostan jotain. Vähintään 40 prosenttia, mieluiten enemmän. Ja suurin osa näistä onkin hankittu puoleen hintaan. Ainoastaan ne toppahousut, joita ensisijaisesti lähdin etsimään, jäivät luonnollisessti löytymättä.

Zalandolta täydensin poikien paitavarastoja. Legon t-paita ja Molon eläinpaita menevät joulupaketteihin, Polo RL:n paidat puolestaan esikoiselle kasvua odottamaan.

Babyshopista pojat saivat uudet uimahousut, Molon uikkarit ovat osoittautuneet käytössä kestäviksi. Kuopukselle nappasin myös kauniin ja klassisen Mayoralin paidan.Kolmas tilaus lähti Booztille. Kasvatin esikoisen kenkävarastoa niin Primigin tennareilla kuin Bundgaardin sandaaleilla vähän mutulla, sillä en ihan tarkkaan muistanut lapsen jalan pituutta. Nyt on kuitenkin kasvunvaraa sen verran, että kyllä ne joskus ovat sopivat. Kengät sain puoleen hintaan, eli hyvällä alella. Ostin minä jotain itsellenikin. Wondersin nilkkurit ovat kauniit, mutta säänkestävyys jää nähtäväksi. Lähes päivittäin käyttäväni mustat nilkkurit saivat joka tapauksessa kaverikseen vaaleat samanmoiset. Myös mies oli ollut aleostoksilla, hän osti sukkia.Loput ostokset olivat joulupaketteihin laitettavia, erityisesti cdon.comin ale saa tänä vuonna meiltä pisteet. Oikeasti edullista ja niiden myötä meidän joululahjamme ovat kaikki hankittuina kirjoja lukuun ottamatta. Ne ehtii ostaa vielä joulukuun puolella, todennäköisesti firman kaupasta. Joululahjoista tarkemmin vielä myöhemmin.

Muistathan osallistua Nuppu Print Companyn ihanien vihkojen arvontaan täällä! Osallistumisaikaa on vielä ensi keskiviikkoon saakka!

Kaikki kuvat mainittujen verkkokauppojen sivuilta.

2 kommenttia:

  1. Konmari pyörtyis:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos Konmarilla olisi yhtään järkeä päässä, se sanoisi että onpa järkevää ostaa kasvaville lapsille vaatteita edullisesti. :D

      Poista