keskiviikko 13. elokuuta 2014

Nakkisämpylä sentään!

Tilasin pojille pari Mini Rodinin vaatetta syksyä ajatellen ja hain paketin eilen. Tehän tiedätte, että suhteeni merkin kuoseihin ja vaatteisiin on ristiriitainen. Laatu ei ole useinkaan niin hyvää, että se oikeuttaisi korkeat hinnat. Toisekseen kuosit ovat välillä aivan järjettömiä, toisinaan taas kivoja. Olen kirjoittanut tästä jo aiemmin täällä ja täällä.

Tästä uudesta syksymallistosta jälleen osaan tykästyin, osa oli aika karseita. Sama viime kevät-kesä -mallistosta, jossa vaatteita koristivat esimerkiksi koppakuoriaiset tai käärmeet. Ei tullut niitä meille. Nyt ostin esikoiselle silmääni miellyttäneen raitapaidan. Samalla huomasin edellisten kausien slim fit -farkut kuopuksen koossa puoleen hintaan, joten klikkasin myös ne ostoskoriin. Molemmat vaatteet vaikuttavat tosi hyviltä ja esikoinen ilmoitti pitävänsä kyllä paitaa. 


Mutta tuo hodari. En tiedä olisiko tarkoitus pilata kauniin tyylikkäät tummansiniset farkut iskemällä naurava nakki polvipaikaksi vai olisiko se parempi takapuolen päällä. Vain sen tiedän, että nakkisämpylä lähti roskiin ja lapset protestoivat, olihan se nyt niin hauska, nakki jolla oli kasvot ja kaikki. Elämä on.


4 kommenttia:

 1. Ei ei, älä heitä tuollaisia roskiin vaikka et itse tykkäisikään, laita kierrätykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopus haki sen roskista ja vei talteen huoneeseensa. Haluatko, että lähetän sen sulle? :D

   Poista
 2. No ei kiitos :) Mutta aina särähtää korvaan, jos joku heittää uutta käyttämätöntä tavaraa roskiin. Kierrätystä voi ajatella vähän kuin hyvinä käytöstapoina muuta maailmaa kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy tunnustaa, että tällaiselle pikkusälälle mulla ei riitä ymmärrystä. Meillä kierrätetään käytännössä kaikki lastenvaatteista alkaen ja kerrostalossa on helppoa hoitaa jätteiden kierrätys. Löytyy läheltä astiat lasille, metallille, biojätteelle, sekajätteelle, pahville ja paperille. Mutta omat käytöstapani loppuvat tällaisen pikkukaman kohdalla, en tiedä minne sen edes kierrättäisin.

   Poista