torstai 19. kesäkuuta 2014

Lomalaiset

Arvatkaa keillä alkoi kesäloma! Tästä elokuulle otetaan löysin rantein, esikoinen iloitsee erityisesti siitä ettei aamulla tarvitse mennä päiväkotiin ja saa olla vaan rauhassa kotona. Sama täällä. En vielä tiedä milloin lopettelemme lomailua, heti päiväkodin avautuessa elokuun neljäntenä päivänä vai vasta eskarin alussa. Saa nähdä, nyt nautitaan ohjelmattomuudesta ja siitä, että voidaan tehdä mitä huvittaa. Vielä kun viikon kuluttua saadaan mies mukaan lomajoukkoihin, on juttu bueno!Olimme miehen kanssa luvanneet pojille, että jos käytös viikolla on kaunista, saavat he säästämillään rahoilla ostaa Lego-pakkaukset loman alkamisen kunniaksi. Niinpä suunta otettiin kohti Stockaa heti, kun oltiin kannettu auton takakonttiin jättimäinen kassillinen päiväkodissa majaillutta tavaraa varavaatteista piirustuksiin ja hyvästelty hoitajat ja kaverit kesän ajaksi. 


Esikoisella kävi tuuri, kun iso Super Heroes -alus löytyi alennuspöydästä ja normaalisti satasen maksavan paketin lähes saikin hänen rahoillaan. Isänsä sitten sponsoroi loput.


Kuopus valitsi Lego juniors -sarjaa itselleen omalla kaksikymppisellään.
Tämä ilta onkin sitten mennyt kokoamishommissa. Mieheltä siis, itse tein meille loman kunniaksi pitsat ja sympatiseerasin lattialla näpertelevää lasteni isää. Lopulta tuli valmista ja esikoinen nukkuu nyt uudet legoukot unikavereinaan. 


Kuopuksen kanssa me käytiin ostamassa juhannusruoat jo eilen. Neljä täyttä ostoskassia varmistanee sen, että nälkää ei tulla näkemään. Herneiden osalta me kaksi hernehakkia varmistimme myös, että ei lopu kesken!Mitäpä olette housuistani mieltä? Vähän luulen, että nämä yhdessä niiden vaaleanpunaisten pöksyjen kanssa menevät ikäkriisin piikkiin. Mutta eivät ne nyt niin hulluilta näyttäneet tummansinisen topin ja harmaan neuletakin kanssa. Ehkä. Niin ja ne perinteiset jätskit sinä päivänä, kun päiväkoti kevään osalta on takana. Kaivopuisto vaihtui ensin parvekkeeseen ja lopulta ihan sisätiloihin. Jestas mikä jääkausi ulkona vallitsee ottaen huomioon, että juhannus on käsillä. Nyt yllättäen futista telkkarista ja iltapalaksi vesimelonia, nektariineja ja niitä herneitä!
4 kommenttia:

 1. Ruokaostokset kuulostaa hyvältä ;) Takana muutama ympäripyöreä työpäivä ja edessä muutama vapaapäivä. Tämä kesä on katkeransuloista aikaa kun toiset jäävät lomille ja mä oon ekaa kertaa töissä ja lapset hoidossa. Huomenna mekin rentoillaan ja pojat pyysivät vihdan teko -retkeä ja mökkisaunaa illaksi. Suostuin heti.

  Mukavia kesälomapäiviä koko perheelle!

  f

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloin me ehdittäisiin tavata, onko teillä suunnitelmissa mitään reissuja tännepäin? Olisi kiva kuulla teidän uudet kuulumiset töiden ja päiväkotiasioiden suhteen. Tai sitten vaan kirjoitellaan megaviestejä Facebookissa! Me harkitaan Särkänniemeä, siinähän te olisitte koukkausetäisyydellä. :)

   Poista
 2. Täällä myös toinen lomalainen. Eka loma-aamu käsillä, haaveena olisi piipahtaa salille ennenkuin juhannusvieraat saapuvat. Miks tosiaan on näin kylmä? Kysyn vaan.
  Legot on niin parhaita keksintöjä ikinä. Housusi ovat kyllä hauskan kesäisetmutta nössönä en itse uskaltautuisi noin värikkääseen. Samantyylisiä olen itsekin katsellut ja kuoseja on paljon mut en vaan uskalla repästä. Kirpparilta ostamani persikan värinen bleiseri on räikein koskaan omistamani vaate mutta yllätyksekseni olenkin tykännyt siitä tosi paljon.
  Ihanaa juhannusta toivotaa toinen lomalainen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo housut on kyllä tosi levottomat. Todennäköisesti katson joskus valokuvia tästä kesästä ja mietin, että mitä ihmettä päässäni on liikkunut. :D

   Poista