lauantai 28. kesäkuuta 2014

Lomalaiset vol. 2

Ihanat pari päivää takana! Eilen alkoi loma myös miehellä. Seuraavat viitisen viikkoa vapaalla, kalentereissa vain muutamia merkintöjä. Tehdään mitä mieleen tulee. Tai ei tehdä. Ihan miten huvittaa!Eilen luin pitkän tovin romaania parvekkeen sohvalla, oli todellinen kesäfiilis lasten leikkiessä ja auringon alkaessa paistaa. Haettiin varastosta lasten pahvinen leikkimökki ja siellä ne ovat viihtyneet.
Illan ohjelmassa oli kynsien lakkausta, pari lasillista jääkylmää Chardonnayta sekä yksi jakso Ylikomisario Morsea. Tuo Essien kirsikanpunainen "Style Hunter" -sävy on muuten tämän hetken ykkössuosikkini. Tosi kiva kesävarpaisiin!

Tänään lähdettiin kaupungille juuri sopivasti niin, että ehdittiin nähdä vähän Pride-kulkuetta ja kertoa lapsille tasa-arvoisen avioliittolain tärkeydestä. Mies halusi ostaa lapsille lisää Legoja ja Stockalta siirryttiin Santa Fe:hen syömään. 
Kirjakaupan kautta kotiin ja iltapäivä lukiessa ja legoja rakennellessa. Kohta jalkapalloa ja toiset pari lasia sitä eilistä viiniä. 

Näitä päiviä lisää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti