perjantai 26. toukokuuta 2017

Vuitton shawl ja kokemuksia Vestiaire Collectivesta

Palataan hetkeksi takaisin äitienpäivään ja siihen lahjukseen, jonka ostin itse itselleni. Tänä vuonna miehet pääsivät siis erittäin helpolla ja hankintani tuli perille sopivasti äitienpäiväviikolla. Kyseessä on Louis Vuittonin monogram denim shawl, jonka ostin käytettynä Vestiaire Collectivesta.


Olin kuullut Vestiaire Collectivesta ensimmäisen kerran jo pari vuotta takaperin ja rekisteröitynyt tuon käytettyjä merkkituotteita myyvän nettisivuston jäseneksi. Tilaamisessa sen sijaan kesti hieman kauemmin, sillä kokemukset kyseisestä sivustosta ovat kaksinaisia. Toiset ovat tehneet hienoja löytöjä ja tuotteet ovat sitä mitä pitääkin. Toiset puolestaan kertovat saaneensa lupauksista huolimatta feikkituotteita. Vähän siis mietitytti.


Vestiaire Collective lupaa, että kaikki heidän kauttaan ostetut tuotteet kulkevat tiukan seulan lävitse ennen päätymistä asiakkaalle. Kun minä päätän ostaa tuotteen sivustolta, lähettää Vestiaire Collective siitä ilmoituksen myyjälle, joka sen jälkeen toimittaa ostamani tuotteen Vestiairelle. Siellä tuote tarkistetaan ja mikäli esimerkiksi kunnossa olisi huomauttamista, saan minä perua kaupan tai keskustellaan hinnanalennuksesta. Mikäli tuotteessa ei ole huomauttamista, lähtee se postitse minulle. Seula on siis olemassa, mutta lienee vähän yksilöstä kiinni miten hyvin hän tunteet tuotteet ja kuinka tarkasti hän katsoo ne läpi.


Olen jo pitkään miettinyt Vuittonin huivin hankkimista. Käytän huiveja joka päivä ja valikoimaa löytyy niin villaisista talvihuiveista kesäpashminoiden kautta silkkihuiveihin. Olen kuitenkin lukenut tästäkin aiheesta paljon ja huivien kestävyys minunlaiseni huithapelin käytössä on mietityttänyt. Lopulta päätin, että olen niin kauan asiaa ajatellut, että kokeilemallahan se selviää. On selvää, että tällainen silkkivillainen huivi on herkkä niin nyppyyntymiselle kuin langanvedoille, jos vaikkapa sormus tarttuu siihen kiinni. Päätin siis tämän ostoksen kohdalla yrittää olla huolellisempi ja nähtyäni minkä verran huiveja liikkuu käytettyinä, oli selvää että hankkisin myös omani second handina. Oli aika tehdä ensimmäinen tilaus Vestiairelle.


Tutustuttuani valikoimaan klikkasin kotiin yksilön, josta löytyi tiedot alkuperästä ja aitoudesta ja kuitti oli mukana. Myyjä toimitti huivin sovitussa ajassa Vestiairelle, vajaa viikko siinä meni. Huivin tarkastukseen kului kaksi vuorokautta ja paketti teki matkaa Suomeen viikon. Mikään nopein tapa hankkia asusteita tämä ei siis ole, vaan pari viikkoa hujahtaa helposti. Etenkin postin kulku Suomeen oli hidasta. Lopulta paketti oli noudettavissa lähipostista ja avattuani sen olin tyytyväinen. Mukana tuli lappunen huivin läpikäymistä tarkastuksista ja huivi oli pakattu hyvin. 


Olen käyttänyt huivia nyt muutamia kertoja ja olen vallan tyytyväinen hankintaani. Huivi sopii sävyiltään hyvin ihan arkisten vaatteiden kanssa käytettäväksi ja näyttääkin itse asiassaa kivoimmalta farkkujen tai trikoomekon kaverina. Olen käyttänyt sitä myös molemmin puolin, eli välillä vaalea puoli hallitsevana, välillä tumma.Ja uskokaa tai älkää, viikkaan huivin käytön jälkeen henkarille sen sijaan, että sulloisin sen muiden huivien sekaan asustekoriin. 2 kommenttia:

 1. Mielettömän ihana huivi. Sain joululahjaksi saman sävyisen huivin Balmuirilta ja viikkaan sen käytön jälkeen kaappiin, en todellakaan raski laittaa sitä eteisen kaappiin lasten hiekkasten lapasten sekaan.
  Olimme äitienpäivä viikonlopun ja tein saman helpon tempun perheelleni kuin sie. Perjantaina marssin ensi töikseni LV.n liikkeeseen ja ostin pitkään haaveilemani laukun, joka kerta kun käytän sitä niin tulen siihen tulokseen että on se vain ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyykin tulla heti katsomaan oletko kirjoittanut laukusta tarkemmin. Jospa mäkin nyt pystyn pitämään tuon huolellisuuden huivini suhteen, ettei se tosiaan majaile siellä välikausivaatteiden kanssa samassa sotkussa!

   Poista