tiistai 2. toukokuuta 2017

Syksyn kirjauutuudet osa II

Viime kerralla esittelin Otavan ja WSOY:n kirjauutuuksia syksylle ja nyt siirrytään Tammen ja Gummeruksen kirjojen kimppuun. 

Tammi:

Peter Franzen: Särkyneen pyörän karjatila. Romaanissa juhlitaan isoäidin syntymäpäivää koko suvun voimin, mutta mahdetaanko koskaan päästä kakkuun saakka? Franzenilla huumori ja vakavat asiat käyvät käsikynkkää tässä yhdenpäivänromaanissa.

Särkyneen pyörän karjatila

Leena Lehtolainen: Viattomuuden loppu. Maria Kallio selvittää seksuaalirikosta ja saa tiimiinsä kaksi uutta työtoveria.

Viattomuuden loppu

Ruotsista tulee taas uusia dekkarikirjailijoita, kun Ninni Schulmanin Tyttö lumisateessa esittelee lukijoille toimittaja Magdalena Hanssonin. Tämä muuttaa takaisin Värmlantiin ja paitsi työskentelee kotikaupunkinsa paikallislehden toimituksessa, myös avustaa poliisia  kuusitoistavuotiaan tytön surmaajan löytymisessä.

Tyttö lumisateessa

Elly Griffiths: Januksen kivi. Arkeologi Ruth Galloway joutuu mukaan murhatutkintaan. Sarjan ensimmäinen osa ilmestyi vastikään suomeksi nimellä Risteyskohdat.

Januksen kivi

Gummerus: 

Tuomas Vimma: Vasen ranta. Pariisissa räjähtää ja sitten kaikki onkin sekaisin.

Vasen ranta

Camilla Läckberg: Noita. Kuusitoistavuotias tyttö katoaa maatilalta, josta 30 vuotta aikaisemmin katosi myöhemmin kuolleena löytynyt nelivuotias. Aviopari, poliisi Patrik Hedman ja kirjailija Erika Falk tutkivat.

Katriina Ranne: Miten valo putoaa. Lala asuu Lontoossa, siivoaa työkseen ja vaalii kaikessa kauneutta. Aaro on eläkkeelle jäänyt fyysikko, joka yrittää selvittää selvittämätöntä. Lalan ilmoitustaululle jättämä lappu muuttaa molempien elämän.

Miten valo putoaa


Kaikki saatavilla olevat kuvat www.adlibris.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti