sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Kesän ja syksyn lastenkirjauutuudet

Kesä on vielä edessä, mutta syksyn aikanaan koittaessa meidän perheessämme iloitaan monipuolisesta uudesta luettavasta. Seuraavassa muutama tuleva lastenkirjauutuus, joista kaikista ei valitettavasti vielä ole kansikuvaa tiedossa.

Havukainen ja Toivonen: Tatun ja Patun ällistyttävä satukirja. Kuusi hämmästyttävää satua käyttöohjeineen. Satujen lukeminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Ilmestyy jo heinäkuussa. Otava.

Tatun ja Patun ällistyttävä satukirja

Mauri Kunnas: Koiramäen Suomen historia. Ainutlaatuinen katsaus maamme historiaan 1500-luvulta 1800-luvulle saakka, Koiramäen hengessä. Tämä tulevan syksyn ykkösluettava ilmestyy syyskuussa. Otava.

Veera Salmi: Puluboin ja Ponin komerokirja. Tässä uutuusteoksessa Poni rakentaa Puluboin kanssa komeroon jouluisen salamajan ja maailman kurjimmasta joulusta tulee paras ikinä. Ilmestyy lokakuussa. Otava.

Puluboin ja Ponin komerokirja

Nopola ja Lindman: Siiri ja kumma Kasperi. Kun pikku-Ottoa jännittää hypätä korkeutta urheilukilpailuissa, hän keksii syyksi pilven sisällä asuvan Kasperin. Ilmestyy syyskuussa. Tammi.

Riikka Jäntti: Pikku Hiiren joulu. Kauniisti kuvitetussa kirjassa Pikku Hiiru alkaa odottaa joulua jo marraskuussa. Kirja ilmestyy jo elokuussa. Tammi.

Pikku hiiren joulu

Nopola: Heinahattu, Vilttitossu ja jouluvintiö. Jouluun on viikko ja Vilttitossu pelkää ettei saa riittävästi lahjoja. Onneksi hätä keksii keinot. Ilmestyy syyskuussa. Tammi.

Heinähattu, Vilttitossu ja jouluvintiö

Nopola, Nopola ja Rönns: Risto Räppääjä ja väärä Vincent. Rauha-täti saa kuulla selvänäkijältä, että lähipiirissä on uudelleensyntynyt nero. Onko kyseessä Risto ja mikäli ei, voiko hänestä tehdä sellaisen? Ilmestyy jo heinäkuussa. Tammi.

Risto Räppääjä ja väärä Vincent

Parvela ja Lindman: Ella ja kaverit matkalla Jamboreelle. Leirielämä kutsuu luokkaa ja opettajaa. Ilmestymisaika heinäkuu. Tammi.

Ella ja kaverit matkalla jamboreelle

Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! tuli muutama vuosi takaperin iloisena tuulahduksena pikkuihmisten musiikkitietoisuuteen. Meidän poikiemme muskariopettajan yhtyettä on käyty kuuntelemassa useampaan otteeseen ja nyt Ammuulta ilmestyy Laulukirja. Mukana tulee cd-levy, jotta musiikkia voi niin kuunnella kuin laulaa mukana. Kaikki saatavilla olevat kansikuvat www.adlibris.com. Lastenmusiikkiorkesteri Ammuun kuva Sami Mannerheimo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti