sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Kesävaatejuttuja

Kaivoin kesävaatepinon yläkaapista ja aloin käydä läpi mitä vaatteita vielä voi käyttää ja mitä uusia tarvitaan. Mies näki kasan ja alkoi nauraa. Olen tunnettu värikkäästä ja elämäniloisesta tyylistäni, kuten tämä kesävaatevalikoima sävyineen osoittaa. Ei raidat tai tummansininen olisi mitään?


Mitään kovin suuria tarpeita ei täksi kesäksi ole, vaatekaappi vaikuttaa aika hyvältä. Gapilta tilasin alla olevan mekon ja Banana Republicilta samaan tilaukseen röyhelöhihaisen puseron, jonka ajattelin parittaa mustan pliseeratun hameen kanssa. 
Pari uutta tavallista t-paitaa pitäisi vielä löytää, kunhan ehdin kiertelemään.

Mutta osaan minäkin. Tässä vaaleanpunaiset kesäpöksyt kera romanttisten ballerinojen. Toisessa kuvassa vielä värikkäämmät housut sekä pilkullinen jakku tyyliin "mikäli satun eksymään metsään, löytävät etsijät minut helposti". Vähän väriä elämään toisinaan, kunhan ei tavaksi tule! Mukaan vielä luottoaurinkolasit, eli Ray Banin Jackie Ohh:t mustina ja ruskeina.
Toivottavasti kumisaappaat saavat jäädä kaapin pohjalle pölyttymään tänä kesänä!

4 kommenttia:

 1. Ihanat ballerinat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wondersilta löytyy samaten kuin muita kauniita kenkiä. :)

   Poista
 2. Näyttää omalta värikkäältä vaatekaapiltani :) Mustaa, harmaan ja sinisen sävyjä, valkoista...nyt olen ihmeekseni tuntenut vetoa vaaleanpunaista kohtaan. Meillä miehellä on paljon värikkäämpi vaatekaappi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, mies käyttää esimerkiksi keltaisia tai punaisia housuja ja on muutenkin värien kannattaja. Minä kuljen vieressä uskollisesti tummissani. :D

   Poista