perjantai 6. toukokuuta 2016

Vappujuhlat kuvina

Palataan vielä hetkeksi viime viikonlopun tunnelmiin ennen kuin seuraava juhlapäivä painaa päälle. Meillä oli todella hauska vappu. Oli ystäviä, maistuvaa grilliruokaa, simaa ja munkkeja. Oli ohjelmaa lapsille, ulkoilemista ja hauskanpitoa kavereiden kesken. Kymmenen aikuista ja kahdeksan lasta, kyllä siinä menoa riitti.

Kotona ennen lähtöä napattiin pari kuvaa. Tykkään pikkukundien vaatteista ihan älyttömästi, ne ovat ihan nappiin oman makuni kanssa. Siistiä, mutta rentoa, tyylikästä, mutta helppo olla. Ja esikoisella vähän enemmän preppy kuin kuopuksella. Luonteiden mukaan.
Tennarikausikin avattiin ja minä sujautin jalkaan ballerinat.Meidän osaltamme vapun juhlinta päättyi jo aikaisin, kun kuopukselle nousi yhtäkkiä kova kuume. Yhtenä hetkenä lapsi oli täysillä mukana menossa, toisena käpertyi isänsä syliin valittaen palelevansa ja halusi kotiin. Sinne mentiin ja mitattiin vajaat 39 astetta kuumetta, ei ihme että oli huono olla. Muutama tunti aiemmin hymy oli vielä herkässä.Täydellisen aurinkoinen vapunpäivä meni meiltä siis vähän ohi ja suunniteltu Linnanmäen reissu kutistui kotisohvan ja lähikaupan väliseksi oleiluksi. Onneksi on kesäkuntoon laitettu parveke, auringon lämmittämä sohva ja hyvä kirja. Kyllä kelpasi sielläkin sunnuntaita viettää.

P.S. Viikkoa myöhemmin kuopus sairastaa yhä ja oli koko alkuviikon poissa päiväkodista. Maanantain hoiti isänsä, koska sanoin etten enää yksinkertaisesti kehtaa soittaa esimiehelle. Tiistai puolitettiin, kun minä kävin aamulla palaverissa ja tulin sen jälkeen päästämään miehen töihin. Ja sitä rataa. Lääkärissä käytiin ja epäilemäni esikoisen jo sairastama influenssahan se. Yskä tosin on niin karmea, kuten isoveljelläänkin, että harkitsen uutta keikkaa keuhkoja kuunteluttamaan. Kun ei tähän nyt uutta keuhkokuumettakaan kaivattaisi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti