tiistai 10. toukokuuta 2016

Äitienpäivänä

Miehen huikkaama varoitus, nyt pitäisi näytellä nukkuvaa. Kaksi viereen kömpivää pientä poikaa, joita ujostuttaa kovasti. Onnentoivotukset ja kainaloon kömpiminen. Keittiönpöydällä odottava paketti kera piirustuksen. Kahvia ja aamiaista. Paketista paljastuvat liina sekä puukäsityötunnilla tehty sydänkoriste. Kuopus on liimannut merirosvolaivaa esittävään kuvaan Mehiläisestä saamansa tarran. Sen saa nyt äiti. Aarteita, niin lapset kuin lahjansakin.


Omaa äitiä ja isoäitiä on käyty juhlistamassa jo edellisenä päivänä ruusujen ja kuohuvan voimin.Tänään ohjelmassa on muuta. Pian laitetaan samansävyiset vaatteet ylle ja asetutaan luottovalokuvaajan linssin eteen. Edessä on äitienpäivän valokuvaus, tällä kertaa mies jää pois kuvista. Hän tietää jo, mitä saa syksyllä isänpäivälahjaksi. Laitan kuvia näytille myöhemmin, kun ne saan.Viime vuonna sain mieheltä äitienpäivälahjaksi vessanpesun vasta hankittuun kesäkotiin, että siisteyshysteerikkovaimonsa pystyi siellä käymään. Tänä vuonna paketista paljastui kaukolaukaisin ja jalusta kameralle. Vinkki viitonen, mies menettää säännöllisesti hermonsa meitä kuvatessaan. Kiitos ja kumarrus, taas on perheriitojen mahdollisuus minimoitu!

6 kommenttia:

 1. Mua nauratti nuo miehen hankkimat lahjat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama. :D Nauratti ihan hulluna, kun oltiin juuri edellisenä päivänä taas keskusteltu tästä kuvaamisesta. Nyt ei tarvitse enää riidellä.

   Poista
 2. Ihan mahtavat lahjat, varsinkin viimevuotinen on todellinen rakkauden teko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja sama toistui tänä vuonna. Kun helatorstaina tultiin talolle laittoi mies hanskat käsiin, kantoi hiirenraadot ulos ja nappasi vessanpesuaineen mukaansa. Arvostan. :D

   Poista
 3. Hauskat äitienpäivälahjat! Kesäkodista puheenollen odotan jo kovasti kevään ensimmäistä postausta aiheeseen liittyen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, sillä juuri äsken julkaisin jutun siitä miten tämä kesä saatiin alkuun remppahommissa. :)

   Poista