maanantai 5. tammikuuta 2015

Ekan kierroksen alelöydöt

Käykö teille muillekin usein seuraavasti: lähdette alennusmyynteihin, kiertelette tehokkaasti tunnin pari ympäriinsä ja palaatte kotiin mukana vaatteita ja kirjoja lapsille sekä miehelle, mutta ei mitään itsellenne. Minulle käy ja sen vuoksi tällä kertaa alekierroksia tuli tehtyä kaksin kappalein. Tältä ensimmäiseltä keikalta mies sai Zaran farkut ja kirjoja, loput menivät lapsille. Niistä lisää alla.

Polarn o Pyret on mielenkiintoinen kauppa. Esikoisen vauva-aikana en löytänyt sieltä koskaan mitään, sillä suosin poikasen pukemisessa niin klassisia linjoja. Kun lapsi kasvoi, alkoi kyseisestä putiikista löytyä enemmän ostettavaa, mistä olin iloinen. Popin vaatteet ovat hyvää laatua, usein ekologista puuvillaa, ja ne on todettu käytössä kestäviksi. Myös jälleenmyyntiarvo on hyvä, tosin meillähän ne lähes poikkeuksetta jäävät kuopuksen kasvamista odottamaan. Toki kuoseja on yhä paljon myös sellaisia, jotka minulta jäävät tangoille roikkumaan, mutta monesta myös pidän. Ja kun värit poikien pukeutumiseen ovat pikkuhiljaa käyttäjien toiveista hivuttautuneet mukaan, löytyy Popista usein sekä minua että käyttäjää miellyttäviä vaatteita. Nykyään katsastan kaupan alet aina ja yleensä löytöjä tulee tehtyä. 

Kuopuksella ei ole pipoa ilman tupsua ja tämä asettaa ongelmia siinä vaiheessa, kun kypärää pitäisi luistelua varten asetella päätä suojaamaan. Niinpä tupsuton villapipo tuli hankittua. Kuopus sai myös uuden rusetin sekä turkoosit farkut. Viimeisten kanssa yhdistäisin keväällä tennarit ja valkoisen tai tummansinisen paidan ja ipanalle sopiva look on valmis.
Esikoinen, tuo farkkuja inhoava pukeutuja, sai uusia housuja. Nykyiset ovat vielä hyvät ja sopivat, mutta jonakin päivänä ne ovat pienet ja silloin jemmoista kaivetaan nämä kaksi paria. Sopivan kapea malli ja joustava kangas, näitä suostuu lapsikin käyttämään. Minkään muun merkin housuja meillä ei tällä hetkellä collegeita lukuunottamatta ole. Rusetin sai myös esikoinen.Kaikki kuvat: polarnopyret.com

Tässä rusettikundit itse teossa viikonlopun synttärijuhlilla:Seuraavaksi kävin Stockalla kurkkaamassa mitä neljänkymmenen prosentin alesta löytyisi. Minulla on aina mukanani summittainen ostoslista niistä vaatteista, mitä seuraavaksi tarvitaan ja esimerkiksi talvivaatteet ostan aina alennusmyynneistä odottamaan seuraavaa vuotta. Tällä kertaa olin huomannut esikoisen tummansinisen duffelin jääneen pieneksi, joten olin tosi iloinen löydettyäni yhden luottomerkkimme Mayoralin duffelin kuudellakympillä. Mayoral on mitoitukseltaan tosi naftia ja 122-senttiselle esikoiselle ostin 134-senttisen takin. Ja se on ihan käytettävä jo nyt ja menee varmasti myös ensi talvena. Takkien osalta olen todennut lasten pärjäävän kolmella takilla per talvi, yksi päiväkodin ulkoiluun toppahousujen kanssa, yksi parka/untuvatakki kaupunkimenoihin ja yksi siisti duffeli juhliin. Nyt on molemmilla taas takkiasiat kunnossa, kun kuopus saa ensi talvena käyttöönsä esikoisen vanhan RL:n duffelin

Kuva: childrensalon.com.

Mayoralia sai myös kuopus uuden paidan merkeissä ja esikoiselle ostin Molon kirjaincollegen. Nuo colleget ovat nyt tosi in, näin olen pojiltani ymmärtänyt, joten käytetään sitten niitä.

Kuva: stockmann.fi


Kuva: babyshop.fi.

Tärkein hankittava oli talvitakki housuineen ensi vuodeksi esikoiselle. Kuopukselle kaivetaan taas varastosta isoveljen vanhaa, mutta esikoiselle ostin alla näkyvän Reiman kauniin harmaan takin puoleen hintaan normaalista. Tämän kaveriksi sitten mustat Ticket Outdoorin toppahousut ja luulisi ekaluokkalaisenkin pärjäilevän tällä vaatetuksella.

Kuva: reimashop.fi

Hennesillä käväisin uudistamassa esikoisen collegehousuvaraston, kun nilkat vilkkuivat edelllisen koon housuista. Ota 3, maksa 2 -tarjouksesta napatut kuusi paria housuja riittänevät hyvin käytössä. Tummansinistä, harmaata ja lasta ilahduttamaan yhdet punaiset collarit. Ja kun vielä kävin kirjakaupan kautta hamstraamassa erilaisia tehtäväkirjoja parin euron kappalehintaan, oli hyvä mennä kotiin. Tätä valikoimaa tehtiin heti tänään:


Ainoa vaan, että huomasin kotiin päästyäni jättäneeni omat ostokseni tosiaan täysin sikseen. Oli siis lähdettävä uudelle kierrokselle...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti