tiistai 6. tammikuuta 2015

Aleshoppailun toinen kierros

Viikonloppuna lähdin uudelleen kaupungille. Paria päivää aiemmin kriiseilty oman tyylin tylsyminen ja tyytymättömyys omaan olemukseen toimivat hyvänä polttoaineena kaupoissa kiertelemiselle. Ajattelin, että olisi mukava löytää sellaisia vaatteita, jotka toimisivat niin arkena toimistossa kuin juhlavaatetuksenkin osana. Lisäksi olin tehnyt itselleni pientä ostoslistaa kaikesta sellaisesta, jota lähivuosina olisi mukavaa hankkia. Tältä listalta sain ilahduttavasti yliviivattua jo yhden kohdan.

Aloitin Zarasta ja sieltä löytyikin heti kolme puseroa. Kaikki ovat täyttä pellavaa ja pitsisomisteet tuovat vähän jotain ekstraa paitoihin. Ajattelin noiden käyvän niin hameiden kuin housujen kaverina, ballerinoilla tai koroilla. Ja ostin kaikki.
Kuvat: zara.com

Zion alesta ei löytynyt mitään, mutta Kenkäfriikki sen sijaan osoittautui aarreaitaksi. Löytyi paitsi superkauniit kengät, myös itselleni aivan uusi merkki. Guglielmo Rotta on italialainen valmistaja, joka on myyjän mukaan ollut todella tykätty asiakkaiden keskuudessa. Ei ihme, kengät ovat nahkaa, kauniita ja lesti ainakin itselleni erittäin hyvä. Tulee mieleen Pura Lopezin tai Stuart Weitzmanin kengät, joita voi käyttää kuinka kauan tahansa putkeen. Toisin kuin Lubut, joissa lesti ei tosiaankaan ole kehuttava.

Näissä yhdistyy metallinhohto, käärmekuosi ja hyvä maltillinen arkikäyttöönkin sopiva korko. Ei muuta kuin kassalle ja sieltä sitten kirjakaupan kautta kotiin. Adler-Olsenin dekkareihin koukuttuneelle vähän lisää lukemista!

Niin se ostoslista, se on yllättäen hyvin lyhyt. Timanttikorvanapit 0,2 karaattia per korva, käärmekuosiset korkokengät, nudet korkkarit sekä sininen clutch. Joskus, kun sopivia vastaan tulee. Etsinnässsä on vielä musta, hyvin klassinen villakangastakki, mutta sitä en tällä kertaa jaksanut lähteä katselemaan. Löytyy kun löytyy, ei silläkään kiire ole. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti