perjantai 11. lokakuuta 2013

Retail Therapy

Koska sisäinen hamsterini on taas villiintynyt, päätin valjastaa sen hyvään tarkoitukseen ja lähdin joitakin päiviä sitten tekemään pikaisen kierroksen vaatekaupoissa. Tarpeet olivat selkeät ja kaikkea löytyi. Hamsteri oli siis tällä kertaa hyvin fiksu.


Lähdin hakemaan ihan normaalia arkivaatetta. Zarasta löytyi harmaata neulosta villatakin ja neulepaidan muodossa. Molemmat ovat täyttä kashmiria. Samasta putiikista ostin myös ohuen merinovillaisen tummansinisen neuleen, jota ajattelin käytettäväksi hameiden kanssa. Se on ihanan lämmin, vaikka ohut olikin. V-kaula-aukot ovat aina ne minulle parhaat.
Lisäksi hankin vielä mustat ja tummansiniset skinny jeans -malliset housut. Näillä pärjätään taas.

No joo, yksi heräteostos löysi tien myös kassiini. Essien kynsilakka, jonka sävy  "Vested interest" on hauska vihreän/sinisen/harmaan sekoitus. Kokeilin sitä jo nopeasti sormenkynsiin tänään, mutta vähän villiltä näytti. Varpaisiin tuota ajattelinkin, vähän vaihtelua normaalisti käyttämiini punaisen ja pinkin sävyihin.Tänään kävin Kämpin terassilla parin tunnin punaviini- ja juttelutapaamisessa ja bussille kävellessäni askeleet vain kääntyivät kohti Stockan ovia. Ei voinut mitään, hulluttelujen imu veti puoleensa liikaa. Mutta onnea minulle, sillä en ostanut mitään muuta kuin muutaman ajattelemani lastenkirjan. Tuli tavaraähky. Ja en-oikeasti-tarvitse-täältä-mitään -ähky. 

2 kommenttia:

  1. Mä en pääse yli siitä kuinka harmaa voi olla villi :D Hyviä löytöjä. Voi olispa meilläkin täällä Mansessa Zara.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan se, tuollainen vihreään tai siniseen valon mukaan sävyä muuttava! ;) t. tylsä :D

      Poista