lauantai 5. lokakuuta 2013

Hullu hetki

Lauantaiaamu, eilen postiluukusta kolahtanut Hullujen Päivien kuvasto ja karkkipussin jämät. Suljen korvani alituiseen kinastelevien lasten säätämiseltä ja katselen hetken ihan vaan mitä kuvasto tänä syksynä tarjoaa.


Nada. Pakko selata uudelleen.


Ei, pakko se on uskoa. Tänä vuonna ei ainakaan kuvaston perusteella tarvitse käydä keltaisilla päivillä lainkaan. Tavallaan aika vapauttava fiilis. Mitään en tarvitse, kaikkea on. Toki aina voisi hamstrata sampoota tai kurkata lastenvaateosastolle, mutta ei sekään nyt jaksa innostaa. 

Heitän siis keltaiset hullutukset hyvillä mielin paperinkeräykseen ja jätän itselleni vain yhden option ensi viikolle. Akateemisessa piipahdus on aina perusteltua.

6 kommenttia:

 1. Mä haen varmaan tytöile tunikoita ja leggareita. Ja pojille benettonin perusvaatteita. Ne nyt on vakio-ostokset. Muuten ei mitään kummaa osunut silmään tääläkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Benettonia mäkin olen sieltä monta kertaa ostanut, tosi hyviä päiväkotivaatteita. Saa nähdä onnistunko ihan oikeasti pysyttelemään poissa, vai eksynkö vähän katselemaan kuitenkin. ;)

   Poista
 2. Mä luulen että sulle on tullut vahingossa versio, josta puuttuu osa sivuista. Kenties mies tehnyt pientä jäynää... ???

  Tämähän oli siellä

  http://hintaseuranta.fi/tuote/kosta-boda-still-life-skull-kynttilalyhty/772329

  eri värisenä. Eikö sekään kiinnosta ?

  Nyt silmälasit vaan uudestaan nokalle ja selailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mulla on voinut mennä tuo ohitse, pitää laittaa vakavaan harkintaan! Ei vaan, ihan vakavasti puhuen Pentikin kaunis rahi olisi aivan täydellinen meidän eteiseen. Mutta sitten mä ajattelen, että ipanat rojahtaa sille kuraisissa vaatteissaan ja totean Ikean jakkaran olevan huomattavasti lapsiystävällisempi vaihtoehto.

   Poista
 3. Mä myös kamppailen itseni kanssa - mennäkö vai eikö mennä. Siinäpä kysymys. Joka vuosi (x2) vannon että en mene, ja sitten jotenkin kummasti löydän itseni sieltä "vain piipahtamassa" (ja jotain pientä tai vähän enemmänkin löytyy.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä olenko itsekään pystynyt koskaan pysyttelemään täysin poissa. Saa nähdä tällä kertaa, tosin Akateeminen on ihan varma nakki. Sinne eksyn kuitenkin.

   Poista