keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Mitä yhteistä on...

Vaahteramäen Eemelillä ja Lego Batmanilla? No ne ovat tietenkin tämän talouden herrashenkilöiden 3- ja 6-vuotissynttäreiden teemat!

Kuopuksen synttärit ovat ensin, hän täyttää kolme joulukuun yhdeksäs päivä ja juhlimme edellisenä lauantaina. Kesällä katsottu kesäteatteriesitys Vaahteramäen Eemelistä on jättänyt lapseen pysyvän jäljen, joten teeman päättäminen oli helppoa. Lapsi piirtää Eemeliä, puhuu esityksestä ja haluaa kuunnella tarinoita Eemelin seikkailuista. Ja onhan hän tuollainen pellavapää itsekin sekä epäilemättä aina valmis vikkeliin kokeiluihin ja seikkailuihin!

Eemeli-aiheista tavaraa oli hieman vaikea löytää, vaikka nettikaupoista luulisi tänä päivänä löytyvän vaikka mitä. Lopulta onnisti!


Kutsukortteina käytän näitä Tiimarista löytämiäni ihania pilkullisia kortteja, joita koristelin Eemeli- ja Iida -leimoilla. Kakun tilaaminen vakkaritekijältämme ei valitettavasti onnistu, joten sen suhteen pitää vielä miettiä. Koristeeksi kakun päälle ajattelin kuitenkin Iidaa keikkumassa lipputangossa. Sitten tarvitaan tietysti kukkia pöydälle ja mikä sopisi paremmin kuin kesäinen huoleton sekakimppu. Sellainen, jonka Alma-äiti voisi poimia Vaahteramäen pitopöydän kaunistukseksi, vaikka näissä juhlissa keskellä joulukuuta ollaankin.

Nyt tuli muuten todella nostalginen olo. Pienenä tuollaisia kimppuja kerättiin mummolan niityiltä ja pellonvieruksilta. Ja lemmikkejä kasvoi kotipihan takana metsänreunassa, ne olivat lempikukkiani. Voi että. 

No, aiheeseen palatakseni voin ilokseni todeta, että valmistelut ovat niin hyvin mietityt, että toteuttaminen käy aikanaan helposti. Kakun lisäksi tarjoamme muita makeita herkkuja ja kutsulistalla on mummien ja kummien lisäksi muutama ystäväperhe Kuopuksen ikäisine lapsineen. Hyvä tästä tulee!

Taidan säästää ne Lego Batmanit toiseen postaukseen, niitä nimittäin pitää vielä hieman pohtia ja googlailla ankarasti. 

Kaikki postauksen kuvat shopping4net.fi


6 kommenttia:

 1. Tosi suloinen teema ja sopii kuin nenä päähän teidän Kuopukselle kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kuopus on sellainen vilpertti pellavapäineen. Aina kuje mielessä ja suupieli hymyssä.

   Poista
 2. Hauska teema ja tosi kivat kertisastiat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astiat on aika suloiset. Täytyy sujauttaa yksi kuopuksen muistolaatikkoon jemmaan.

   Poista
 3. Oi, nuo pilkulliset kortit on mielettömän ihanat!

  Mä päivittelin kanssa blogin melkein vuoden tauon jälkeen. josko sitä taas jaksaisi, näitä kun on niin kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pilkkukortit on munkin mieleeni. Ja blogia kävin heti kurkkaamassa!

   Poista