maanantai 1. helmikuuta 2016

Robottijuhlat

Nyt on perheen juhlaviikot taputeltu päättyneiksi, kun kerran jo peruttuja esikoisen kahdeksanvuotisjuhlia vietettiin isovanhempien, tätien ja kummien kanssa viikko takaperin. Sankari oli tyytyväinen, oli mukavat pienet kahvikutsut. Pidemmittä puheitta muutamia kuvia päivästä.

Mietin siinä kuinka kauan kaverisynttäreitä yleensä järjestetään? Sukulaisia ja kummeja voidaan kahvitella vaikka hamaan tulevaisuuteen, mutta olisikohan kymmenen vuotta sellainen ikä, jonka jälkeen lapsi itsekin ehkä sanoo haluavansa mennä vain leffaan ja hampurilaiselle muutaman kaverin kanssa. Noin esimerkkinä siis. Saapa nähdä miten käy, joka tapauksessa luulen, että suurempi osa isoista juhlista on jo takana eikä edessä.

6 kommenttia:

 1. Hei, ihanan näköinen kakku! Mistä se on tilattu? Meidän poika täytti elokuussa 10 ja synttäreitä juhlittiin koko luokan poikien voimin. Sovittiin, että ne oli ne vikat viralliset kaverisynttärit ja kun 11 tulee mittariin, voi tosiaan mennä muutaman bestiksen kanssa leffaan ja hampparille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakun tekijä on paikallinen "Say It With a Cake". Paitsi että se näytti mahtavalta, se oli myös todella hyvää.

   Poista
 2. Minä olen itse ajatellut rajapyykkinä tuota kymmentä ikävuotta. Sen jälkeen voi synttäreitä viettää muutaman parhaimman kaverin kanssa käymällä leffassa ja pizzalla tai esim. kartingajelulla, johon ei raaski 15 kaveria kutsua. Katsotaan onko esikoinen samaa mieltä äidin kanssa. ;-)

  Poletti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä, taidetaan toimia samalla tavalla.

   Poista
 3. 10 synttärit on meilläkin ne viimeiset isot kaverijuhlat. Jatkossa sit just jotain leffaa tms parhaiden kamujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän luulen, että sama toimintamalli sopii myös meille enemmän kuin hyvin.

   Poista