perjantai 8. toukokuuta 2015

Mökkihöperö

Kuopuksen tauti oli sitten angiina ja aivan veto veks ollut lapsi saatiin onneksi antibioottikuurille heti keskiviikkoiltana. Torstaiaamuna herätessään lapsi oli kuumeeton ja nälkäinen, ilmeisesti kurkku alkoi olla edes siedettävän tuntuinen siinä vaiheessa. Päiväkotiin ei tällä viikolla ole tietenkään ollut asiaa, ei myöskään flunssaisella esikoisella. Sitten sairastui mies. Tämän postauksen kuvien laatu korreloi siis ihan siihen, että tiistaista saakka täällä on hoidettu sairaita neljän seinän sisällä. 

Meikitön hoitaja-selfie lukijan pyynnöstä uusilla silmälaseilla ja hiukset auki.



Tänään koko porukka oli siinä kunnossa, että päästiin ulos asioille. Tarkoitus oli lähteä ihan nopeasti vaan piipahtamaan ruokakaupassa sun muualla, mutta Verkkokaupan parkkihallissa iskenyt äkillinen ja kelloa katsomalla myös ihan odotettu nälkäkiukku vei sivuraiteille Ruoholahden Mäkkäriin. Paikan päällä muistin, että niinpä niin, mehän jätettiin ulkovaatteiden alle yöpuvut, ihan kun vain pikaiselle retkelle lähdettiin. Onneksi se ei ole niin justiinsa, ainakin jos saa Happy Mealin!



Nyt nappaan karkkipussin kainaloon ja suuntaan vaakatasoon lukemaan Camilla Läckbergin uusinta dekkaria Lejontämjaren. Koukussa ollaan ja tukevasti!




1 kommentti:

  1. Edelleen olen vahvasti sitä mieltä että olet todella kaunis aukinaisilla hiuksilla.

    VastaaPoista