sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Keltaiset löydöt

Täytyy sanoa, että tänä vuonna Hullujen Päivien ostokset jäivät hyvin pieniksi. Menin suunnitellusti paikan päälle heti keskiviikkona aamuseitsemältä, että sain auton annettua töihin lähtevälle miehelle tuntia myöhemmin. Itse asiassa olin valmis jo puolen tunnin kuluttua siitä, kun ensimmäistä kertaa astuin naistenosastolle.Mies sai pyytämänsä, eli uuden puvun vakkarimerkiltään. Hän on käyttänyt Bossin pukuja niin kauan, että uuden ostaminen on hyvin helppoa. Ja kun jokin puvuista on päällä helposti viikottain (edellisessä työpaikassa päivittäin), niin uusia tarvitaan. Tällä kertaa mies pyysi tuomaan tummansinisen version ja tein työtä pyydettyä. Ohuet raidat tuovat särmää kuosiin ja yksirivisyys sekä kapeat kauluskäänteet ovat tätä päivää. Noinkohan tulee taas aika, jolloin nykyinen pukutyyli näyttää kummalliselta ja kaksirivisyys suurilla käänteillä tulee vallalle. Kuvissa puku näyttää muuten huomattavasti harmaammalta kuin todellisuudessa on.

(Hihamerkkiä ei ole vielä ehditty saksia pois.)Itselleni ostin suunnitelman mukaisesti kolme ajattelemistani mekoista. Noomin raidalliset trikoomekot olivat niin edullisia, että otin molemmat värit, niin mustavalkoisen kuin myös sinibeigen version. 
Myös Lauren Ralph Laurenin mekko oli juuri eikä melkein hyvä ja sopiva. Aloin heti toivoa paljon juhlia, joissa vaatetta käyttää. 
Heräteostosten osalta päästiin myös vähällä. Pojille ostin uusia sormikkaita ja esikoinen valitsi molemmille legopaketit leluosastolta. Lauantaina kävin vielä kurkkaamassa olisiko metallisia säilytyskoreja jäljellä ja nappasin samalla mukaan Casa Stockmannin harmaat trikoolakanat tyynyliinoineen. Ja siinä se. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti