keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Pauli-serkku muutti meille

Olin jo pitkään katsellut la case de cousin paul -merkin valosarjoja, niitä joita viimeisen parin vuoden aikana on näkynyt monessa kodissa, lehdessä ja blogissa. Kun ystäväni kanssa Stockalla kierrellessäni silmiin osui tarjous valoista, ei siinä kauaa tarvinnut miettiä. Valosarjat molempien poikien kotiin kannettiin kassalle.



Kuopuksen huoneeseen valitsin vaaleat valot, huone kun on auki olkkariin. Tämän valkoisista, kermanvaaleista ja kellertävistä palloista koostuvan valosarjan nimi on "uyuni". Esikoiselle puolestaan löytyi aivan hänen huoneensa väreihin sopivat pallot ja tämän sarjan nimi on sixty-two. 



Olin vähän ajatellut tästä pientä puuhastelua miehelle, pallot kun pitää itse virittää valoihin leikkaamalla niissä valmiina olevaa reikää suuremmaksi ja sujauttamalla lamppu pallon sisälle. Esikoinen ei kuitenkaan malttanut odottaa ja niinpä päädyin askartelemaan itse. Eipä siinä mitään, suhteellisen helppo homma tuo oli. 




Mitä sanotte, aikamoinen ero yllä olevan kuvan ja tämän alemman välillä, vai mitä. Pallojen sävyt muuttuivat selvästi, kun valot sytytettiin ja sinisen, vihreän ja harmaan lisäksi palloihin tuli violettia. 



Vaaleat sävyt ovat nappivalinta kuopuksen huoneeseen



Hyvä että ostin, ovat nimittäin kiva sisustuselementti myös silloin, kun valot eivät ole päällä. Tervetuloa siis meille, Pauli!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti