sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kaupunkilauantai

Kun eilen oli nukuttu pitkään (herätys vasta klo 7.39 *tähän sarkastista naurua*) ja iltapäivänkin puolella ulkona vaan näytti harmaalta, synkältä ja lannistavan ilottomalta, piti keksiä jotain hauskaa tekemistä. Laitoin pojille vaatteet valmiiksi ja ilmoitin, että nyt lähdetään lapset kaupungille. Mies jäi nukkumaan flunssaansa pois ja me suuntasimme auton kohti keskustaa.

Meillä oli selkeä suunnitelma siitä mitä tehtäisiin ja ihan ensimmäiseksi kävelimme Senaatintorille Tuomaan markkinoille. Kojujen keskeltä löytyikin etsimämme, eli kaunis vanha karuselli ja vaikka jono ensin näytti valtavan pitkältä, kulki se kuitenkin nopeasti eteenpäin.Kuopus teki taas oman erikoisensa, eli nukahti kriittisellä hetkellä. Aiemmin tätä taitoa on saatu ihastella lentokoneen laskeutuessa, mutta nyt herra vetäisi viiden minuutin tehotorkut ennen kuin herätimme hänet.


Senaatintori oli kaunis ja jopa hivenen jouluinen kaiken mustuuden keskellä. Kyllä se joulumieli vaan valtaa ihmisen päivä päivältä enemmän.

Karusellikyydin jälkeen kävelimme Espaa pitkin takaisinpäin ajatuksenamme käydä ostamassa pari paitaa pojille Stockalta ja kenties syödä siellä siinä samalla. Matkalle osui esikoisen sanoja lainatakseni "hieno kauppa", jonne askeleemme veivät. Jonkin aikaa jouduimme odottamaan myyjän vapautumista, asiakkaita kun riitti näin joulun alla. Onneksi oli matkalta saadut Burger Kingin ilmapallot, joilla vaikka vähän miekkailla. No ei, olivat oikeasti tosi nätisti ja minä tein pienen ostoksen joululahjaksi itselleni.Sitten vielä Stockalle, josta pojat valitsivat itselleen uudet collegepaidat ja herkuttelivat siihen päälle Hesen hamppareilla ja ranskalaisilla. Ennen kotimatkaa käytiin vielä katsomassa uudemman kerran jouluikkunoita ennen kuin ajettiin katsomaan miten mies kotosalla voi. 


Huipputyypit nämä minun poikani, huippuseuraa! 

4 kommenttia:

 1. Nuo hetket on kyllä parhaita kun huomaa miten mahtavaa seuraa lapsesta/lapsista saakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä. Se on aika hyvä tunne, kun ei aikaansa mieluummin muiden kanssa viettäisi kuin oman perheen.

   Poista
 2. Ihanalta kuulostaa teidän päivä! :) Saadaanko kuvaa hienon kaupan ostoksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, heti kun on sen verran valoa pimeyden keskellä, että valokuvista näkeekin jotain!

   Poista