maanantai 6. lokakuuta 2014

Hullut hankinnat

On taas keltaisen kuvaston selailun aika. Kuvasto itsessään tuntuu paksunevan vuosi vuodelta, mutta hirveästi alleviivauksia ei sivuille kuitenkaan ilmestynyt. Tänä vuonna menen paikalle keskiviikkona ja perjantaina. 

Globalilta tulee keskiviikkona myyntiin kahdenlaisia matalia nilkkureita, jotka kiinnostavat sovittamaan. Tuollaiset minulta nimittäin puuttuvat.Samalta merkiltä löytyy nahkahansikkaita pilkkahintaan. 


Tämä RL:n trikoopaita jäänee ostamatta, mutta tosi kaunis se on. En vain pysty juuri nyt perustelemaan miksi täysin vaatetetut lapseni tarvitsisivat kolmenkympin trikoopaitaa. Mutta nuo kyynärpaikat, heikko kohtani selvästi!


Kaavin parhaillaan viimeisiä rippeitä Dermalogican putsaristani, joten tämä tarjous tulee erinomaiseen saumaan. Yksi pumppupullo tänne, kiitos.


Perjantaina kuvastossa on vaatetta miehelle. Hän on pohtinut jo pidempään tummansinisen puvun ostoa ja Bossin puvut ovat luottokamaa. 


Ice Peakin sininen parka taas olisi oiva käyttötakki.


Tänä vuonna Hullut päivät avaavat ovensa jo seitsemältä. Minulla lienee hyvin aikaa kierrellä ostamassa tarvittavani sen jälkeen, kun olen kukonlaulun aikaan käynyt hakemassa vuoronumeron ja odottelen jonon etenemistä. Niin, keskiviikkona kuvastosta löytyy myös erityisen edulliset lennot erityisen ihanaan talvilomakohteeseen. Tiukka mietintä on päällä, mutta kyllä se nyt siltä näyttää, että lähden lentoja keskiviikkoaamuna metsästämään. Jos onnistuu, kerron lisää suunnitelmistamme. 

2 kommenttia:

  1. Olisihan tuolla ollut löytöjä, saa nähdä ehdinkö käydä. Huomen aamulla koitan olla nopea ja tilata kaksi takkia kotiin sovitukseen. Ongelmana on se, että ne ovat täysin erinlaisia takkeja eli tuleeko sit kamala valinnan vaikeus, kumman otan. Vallilan verhot oli myös ajatus tilailla. Katsotaan ehdinkö vai meneekö kaikki nopeimmille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain keskiviikkona haluamani ja vielä olisi miehen hankinnat huomiselle edessä. Tässä tarvitaan turnauskestävyyttä!

      Poista