tiistai 20. toukokuuta 2014

Täydellinen ilmoitustaulu

Tätä Pottery Barn Kidsin ilmoitustaulua ihastelin ja Dubaissa, mutta säästääkseni miehen hermoja päätin jättää sen suosiolla kauppaan. Mutta katsokaa nyt, eikö ole mieletön! Ja täydellisesti esikoisen huoneeseen sopiva.


Pottery Barn Kids toimittaa kyllä osaa tuotteistaan Suomeen, mukaanlukien tätä ilmoitustaulua. Se on hyvä. Huonoa tuossa taas on se, että verot ja kuljetuskustannukset tuovat lähes toisen samanmoisen summan kuin mitä taulu itsessään maksaa.


Että miehelle tiedoksi, jos hän ihmettelee miksi heilun täällä ennen syksyistä Lontoon-reissuamme mittanauhan kanssa. Kunhan vaan varmistan, että ilmoitustaulu mahtuu matkalaukun pohjalle, kun käyn sen matkalta ostamassa. Nyt vaan sormet ristissä toivomaan, että näitä vielä syksyllä löytyy liikkeistä! 

Molemmat kuvat: www.potterybarnkids.com.


4 kommenttia:

 1. Kiva ilmoitustaulu! Onko Pottery Barn- liikkeitä myös Lontoossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sun sanonko mikä, ei tietenkään ole! Minulle ei tullut mieleenkään etteikö siellä olisi, kun kerran Dubaissakin on. Mutta eipä löydy. Hyvä, että tuli ilmi.

   Poista
 2. Ihana ilmoitustaulu! Voi olla että äällä eräs lastenhuoneita kesällä uusiksi sisutava mutsi joutuu etsimään maailmankarttakangasta jostain ja pingottaa ihan itse, ois just mainio pikkukoululaisen huoneeseen kun yhteen kohtaan mietin ilmoitustaulua mutta en keksinyt sille vielä aihetta, tämä voisi olla yksi varteenotettava vaihtoehto. Googlasin jo nopsaan ainakin Vallilalla on aika hienoa kangasta jossa vanhoja pohjoismaisia karttoja. terkuin Heini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies onneksi meilläkin tarjoutui vapaaehtoiseksi tekemään esikoiselle ilmoitustaulun itse. Kiitos Vallila-vinkistä, täytyy käydä katsomassa!

   Poista