perjantai 30. toukokuuta 2014

PO:Pin kantisalen hyödyntäjät

Polarn O. Pyretin liikkeissä on vielä kesäkuun toiseen päivään saakka meneillään kantispäivät. Kun ostaa vähintään kolme vaatetta saa laskun loppusummasta kaksikymmentä prosenttia pois. Eli tämä ihan alkuun pienenä vinkkinä. 

Esikoinen ei tykkää käyttää farkkuja, sillä kokee ne liian jäykiksi ja hiertäviksi vaatekappaleiksi. Rennot farkut saattavat mennä vähän päivästä riippuen, mutta pikkutyypille muuten niin hyvin sopivat skinny jeansit ovat ihan ulkona kuvioista. Farkkukangas yleisesti tuntuu ikävältä lapsen iholla. PO.Pilta ostetut ja kovasti käytetyt slimmit ja pehmeät tvillifarkut ovat nyt jääneet lahkeista nafteiksi, joten suuntasimme etsimään uusia isompia tilalle. Ja kun kerran alennusta suorastaan tyrkytettiin, niin kerrankos sitä. 

Löysimme sopivat farkut ja kirkkaan sinisen sekä tuon limenvihreän värivaihtoehdoista esikoinen valkkasi limet. Niitä on nyt kokeiltu päällä ja makusteltu miltä kangas tuntuu ja housut on hyväksytty käyttöön. Olen siis suosiolla pakannut kaikki tavalliset farkut pois kaapista ja jättänyt sinne vain juhlahousut, Mayoralin chinot sekä ohuet kesähousut. Näille limepöksyille on siis selkeä tarve. Minua puolestaan ilahdutti kovasti tuon raitapaidan löytyminen, sillä navy, valkoinen ja raidat kuuluvat kesään erottamattomasti. Toimivat hyvin myös värikkään alaosan kanssa, kuten kuvassa olevien limepöksyjen kaverina.


Tämä keltainen versio raitapaidasta taas huusi kuopuksen nimeä. Valon ja varjon rajakohta näyttää hyvin miten ohutta ja kesäsäihin sopivaa kangasta puserot ovat.


Oli myös aika uusia vähän lippisvalikoimia. Kuopus sai tuon ihanan vedenvihreän lippiksen ja esikoiselle käytiin hakemassa Stockalta turkoosi Benettonin lippis saman merkin punaisen kaveriksi. Kieltäydyin ykskantaan ostamasta yhtäkään Lego- tai Hämiskuvioitua hattua ja annoin ipanalle speksit joiden mukaan se valkkasi tuon turkoosin. Hyvin valitsi!


Täytyy lopuksi vielä näyttää kuopuksen kaupunkivaatetus, se on jotenkin niin onnistunut yhdistelmä kuopuksen luonnetta ja minun makuani. Keltaiset, livenä vähän vihreään vivahtavat farkut Gymboreelta ja niiden kaveriksi ebben tummansininen klassinen palmikkoneule. Peukku ylös, todettiin me molemmat!


Me vietämme täällä vapaapäivää pikkukundien kanssa pakkaillen ja katsellen piirrettyjä. Huomenna aamulla pojat menevät isovanhemmilleen heidän sekä tätinsä hoidettaviksi ja me miehen kanssa lennämme Tukholmaan yhden yön pikalomalle. Sunnuntaina tullaan takaisin hyvissä ajoin niin, että ehditään esikoisen futistreeneihin iltakuudeksi. Tosi kiva lähteä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti