sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Esimakua kesästä

Ihana kevätpäivä takana. Puissa jo pienet lehdet, auringonpaiste ja läheinen ranta. Lapsille leikkilaiva ja aikuisille kahvia viereisessä kahvilassa. Ajateltiin, että on ne isoja. Leikkivät siinä keskenään ja kavereidensa kanssa samalla, kun me istuttiin ja vain katsottiin päältä. Bu-e-no! Täältä meidät tullee aika usein kesälläkin löytämään.


Kotimatkalla haettiin kiinalaista ruokaa mukaan ja tultiin hirmunälkäisinä äkkiä syömään. Esikoinen sai pari päivää sitten potkulaudan ja on kyllä näppärä menijä. Alamäen tullen ei muuta kuin molemmat jalat kyytiin ja mutkitellen alas. Hiukan hirvitti, mutta olin hiljaa. Pitää antaa lapsen kasvaa. 


Nyt huomiset tavarat ja vaatteet valmiiksi ja kylvyn kautta kohti kolmepäiväistä viikkoa ennen kuin taas pidetään vähän vapaata. 4 kommenttia:

 1. Tää on niin parasta aikaa, kun koko ihana kesä edessä. Käytiin "teidän" saarella leikkipuistossa pääsiäisenä ja onhan siinä vanhemmille ihanat maisemat ja kahviakin tarjolla. Tykkään kovasti paikasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä helmi varsinkin nyt keväällä ja myöhemmin kesällä. Voi mennä uimaan, leikkimään tai kahville ja on ihan kodin lähellä. :)

   Poista
 2. Ihanaa tosiaan kun on kevät ja pääsee niin helposti ulos ilman ylimääräisiä vaatekerroksia.

  Tuo potkulauta on kyllä ihan hitti meilläkin nykyisin. Kumma juttu kun se ostettiin jo toissa kesänä, ja lojui melkein iskemättömänä kaksi kesää, mutta nyt just se on ihan parasta mitä löytyy, tyyppi potkuttelee ympäri taloa illat pitkät ja viikonloput. Ehkä siinä on jotain tasapainon kanssa tekemistä, kun viime kesänä oppi ajamaan isolla pyörällä (20 tuumainen) niin nyt löytyy tasapaino myös potkulaudan kanssa ja vauhti on joskus todellakin hurjaa alamäessä, näin äidin silmissä ainakin ;) Iloista vappua teidän poppoolle! terkuin Heini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tämä nyt ihan uusi innostus myös. Tasapainoa minäkin mietin, että sen kehittyminen on vaikuttanut haluun tasapainotella myös potkulaudalla. Onneksi ostettiin se potkupyörä pari vuotta sitten, ilman sitä en tiedä ajettaisiinko meillä vieläkään ilman apupyöriä. Vappuja myös teille!

   Poista