lauantai 26. huhtikuuta 2014

Dis n dat

Alkuviikosta ostetut freesiat alkavat jo nuupahtaa. Varsien leikkuulla ja raikkaalla vedellä saatoin ostaa päivän pari lisäaikaa.


Pojat olivat kukkakaupassa mukana ja valitsivat itselleen omat kukat huoneisiinsa. Tämä on esikoisen, kuopuksella on valkoinen samanlainen.


Loppuviikosta tehtiin reissu Ikeaan. Olipahan taas kannattavaa lähteä sinne päiväkoti- ja työpäivän jälkeen. Saattoi mennä hermo, kun eräät nimettöminä pysyttelevät lapsukaiset tempoivat. Sitten niiden kanssa oli vielä lähdettävä kotiin. 

Saatiin kuitenkin ostettua uudet "kasvit" parvekkeelle. Suoraan etelään olevan parvekkeen paahde tappoi ensimmäisenä kesänä puksipuut ja viime vuonna kuolivat laakeripuut. Nyt en enää edes yritä, hirveä stressi siitä kastelusta ja silti lähti henki. Ruukuissa tästedes siis ehtaa muovia.Nämä puolestaan ovat uudet sohvanpäälliset. Kun haluaa sitkeästi valkoisen sohvan lapsiperheeseen, on lopputulos arvattava. Jossain vaiheessa eivät pesutkaan enää pelasta. Onneksi päälliset ovat edullisia.

 

Eilen lähdimme miehen kanssa ulos syömään. Ennen lähtöä päätin kokeilla kenkiä, tässä nyt ne Louboutinit in action. Kera hurmaavien pyjamahousujen, toki.
Päädyin kuitenkin Pura Lopezin konjakinvärisiin korkkareihin.


Ja mekkokin meni vaihtoon vielä ennen lähtöä. Ei ole helppoa ei.


Meillä oli pöytävaraus Farangiin ja koska kerta oli itselleni ensimmäinen, päädyimme ravintolan suosituksesta sen suosikit sisältävään maistelumenuun. Mies on syönyt myös Gaijinissa, mutta ei ollut mitenkään otettu paikan tasosta. Myös Farang jätti meidät vähän ristiriitaisiin fiiliksiin. Toiset ruokalajit olivat aivan mielettömiä, toiset taas vähän sinnepäin. Mies rakastui karamellisoituun possuun, mutta minä olen vähän sitä mieltä, että pidetään ne makeat ja suolaiset maut erillään. Sen sijaan erilaiset rapuannokset ja curry olivat taivaallisia. Oli kiva käydä, mutta saa nähdä tuleeko mentyä toiste. Ruokaa sinänsä oli todellakin riittävästi ja riisin kanssa oli otettava iisisti. Muuten ähky olisi ollut kestämätön.


Taidehallista tie vei Kämpin terassille kuoharille. Ikkunan toisella puolella oli parkkeerattuna ihan kivannäköinen Ferrari, jota ohikulkijat valokuvasivat. Mahtaako mieskin tässä rukoilla omaa Fergussonia joululahjaksi. Ai mutta sehän on eronnut kirkosta.Kotona meitä odotti kuopus, joka vaati donitsia puoli kymmenen aikaan illalla. Eikä siitä sen enempää, normimeininki.


Tämä päivä on kulunut puuhastellessa. Mies aloitti työpöydän maalaamisen, kun parvekkeella tarkenee hyvin.


Myös kuopus oli heti valmiina auttamaan!


Minä kuitenkin otin pojat mukaani asioille keskustaan ja ruokakauppaan.


Ja kun tunnin päästä palasimme, oli pöytä jo valmis. Nyt se enää kuivuu ylihuomiseen ja sitten voimme kantaa sen takaisin paikoilleen. Seuraavana maalausvuorossa on makuuhuoneen lipasto.


Seuraavaksi jäätelöä, telkkarisarjoja ja aikaisin petiin! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti